0
  Je winkelwagen is leeg
  Lengte in cm

  tot

  Hoogte in cm

  tot

  Vermogen in W

  tot

  Prijs

  tot

  Maximale levertijd
  Aantal standaard aansluitingen
  Met middenonder aansluiting

  Handdoekradiatoren

  Handdoekradiatoren, ook wel badkamerradiatoren genoemd, zijn erg populair in de badkamer. Ze geven voldoende warmteafgifte voor de kleine ruimte en je kunt er heerlijk je handdoeken op drogen. Ook geeft het je badkamer een extra functionele eyecatcher.

  Lees meer informatie en advies over Handdoekradiatoren

  309 Artikelen
  Filters

  Advies over Handdoekradiatoren

  Steeds vaker in de keuken

  Handdoekradiatoren worden de laatste jaren steeds vaker in de keuken toegepast. Ideaal om je theedoeken, handdoeken en vaatdoeken te drogen. Heb je een wand over in de keuken? Dan is het zeker een overweging waard.

  Let er wel op dat de grootte van de keuken van belang is voor de capaciteit die de handdoekradiator nodig heeft. Zorg er voor dat je dat van tevoren goed berekent of laat berekenen. Voor advies kunnen wij hier prima mee helpen.

  Verschillende handdoekradiatoren

  Onze meest populaire radiatoren zijn de radiatoren van ons huismerk Blinq. Zeer aantrekkelijk geprijsd, prima kwaliteit en in twee kleuren verkrijgbaar. Namelijk in wit en antraciet. Daarbij hebben we drie verschillende types. Een radiator met ronde gebogen buizen, rechte buizen en kubistisch, vierkant vormgegeven buizen.

  Meer op zoek naar iets exclusiefs? Dan is een 100% RVS radiator van Thermrad een mooie keuze! 

  Badkamerradiator of handdoekradiator aansluiten

  Een badkamerradiator wordt vaak aangesloten door middel van een midden-onder aansluiting. Deze worden meestal aangesloten met een aansluitblokset of een aansluitset (haaks of recht). Op de productpagina hebben we voor je alle bijbehorende artikelen geselecteerd die je nodig hebt bij het aansluiten.

  Bereken uw capaciteit

  Het is van tevoren belangrijk om te weten hoeveel vermogen je nodig hebt. Op basis daarvan kun je bepalen hoeveel radiatoren, welke afmetingen en welke types daar op aansluiten. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw situatie.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen