Lengte in cm

tot

Hoogte in cm

tot

Vermogen in W

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Aantal standaard aansluitingen
Met middenonder aansluiting

Handdoekradiatoren

Handdoekradiatoren, ook wel badkamerradiatoren genoemd, zijn erg populair in de badkamer. Ze geven voldoende warmteafgifte voor de kleine ruimte en je kunt er heerlijk je handdoeken op drogen. Ook geeft het je badkamer een extra functionele eyecatcher.

...

Lees meer informatie en advies over Handdoekradiatoren

314 Artikelen
Filters

Advies over Handdoekradiatoren

Steeds vaker in de keuken

Handdoekradiatoren worden de laatste jaren steeds vaker in de keuken toegepast. Ideaal om je theedoeken, handdoeken en vaatdoeken te drogen. Heb je een wand over in de keuken? Dan is het zeker een overweging waard.

Let er wel op dat de grootte van de keuken van belang is voor de capaciteit die de handdoekradiator nodig heeft. Zorg er voor dat je dat van tevoren goed berekent of laat berekenen. Voor advies kunnen wij hier prima mee helpen.

Verschillende handdoekradiatoren

Onze meest populaire radiatoren zijn de radiatoren van ons huismerk Blinq. Zeer aantrekkelijk geprijsd, prima kwaliteit en in twee kleuren verkrijgbaar. Namelijk in wit en antraciet. Daarbij hebben we drie verschillende types. Een radiator met ronde gebogen buizen, rechte buizen en kubistisch, vierkant vormgegeven buizen.

Meer op zoek naar iets exclusiefs? Dan is een 100% RVS radiator van Thermrad een mooie keuze! 

Badkamerradiator of handdoekradiator aansluiten

Een badkamerradiator wordt vaak aangesloten door middel van een midden-onder aansluiting. Deze worden meestal aangesloten met een aansluitblokset of een aansluitset (haaks of recht). Op de productpagina hebben we voor je alle bijbehorende artikelen geselecteerd die je nodig hebt bij het aansluiten.

Bereken uw capaciteit

Het is van tevoren belangrijk om te weten hoeveel vermogen je nodig hebt. Op basis daarvan kun je bepalen hoeveel radiatoren, welke afmetingen en welke types daar op aansluiten. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen