Je winkelwagen is leeg

    Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

    5385 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    Voor 23:59 besteld, morgen in huis

    5385 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 5385 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    ad Van tilborg

    BAARLE-nassau

    25-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    super.!!

    goede service en ze doen alles om bestelling zo snel mogelijk bezorgen. ga zo door!

    Deze klant beveelt ons aan

    Hanny

    Winterswijk

    25-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima

    Snelle bezorging

    Deze klant beveelt ons aan

    Wim

    Landgraaf

    24-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldige service snelste levering ooit ontvangen

    Super service !!

    Deze klant beveelt ons aan

    Emma

    Den Bosch

    22-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service, fijn aanbod

    Betere merken op de website en voor een goede prijs. Misschien na afzoeken internet niet de allergoedkoopste, die zijn altijd overal wel te vinden nog, maar nadat een paar kleine beschadigingen had gemeld waarvoor ik het meubel niet wilde terugsturen (mocht wel gewoon!) maar wat ik toch het vermelden waard vond uiteindelijk een creditfactuur gekregen voor een bedrag. Dat is precies de service waar je het voor doet!

    Deze klant beveelt ons aan

    Etienne Luyten

    Apeldoorn

    20-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Klant is koning. Top service

    Wij hadden met spoed 2 zwarte wastafels nodig, nergens te krijgen. Door juiste hulp deze kunnen bestellen op vrijdag en maandag geleverd. Top, erg blij met deze bestelling + afhandeling.

    Deze klant beveelt ons aan

    Theo Van laarschot

    Nuenen

    17-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Levering ging snel. Pakket compleet. En de goedkoopste. Heel tevreden dus. Aansluiten moet nog gebeuren

    Deze klant beveelt ons aan

    Tristan

    Den Helder

    15-09-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Snel en compleet geleverde radiator

    We hadden een radiator nodig voor vervanging. Na even zoeken kwam RadiatorXXL met een radiator die de juiste prijs kwaliteitsverhouding heeft. Na bestelling, snel geleverd en compleet zonder beschadigingen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jolanda

    Lisse

    15-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Besteld, snel geleverd

    Het badmeubel wat ik besteld heb, is na 3 dagen al geleverd! Ziet er goed uit!

    Deze klant beveelt ons aan

    Cee

    Brunssum

    13-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    1

    Pas op voor retourprocedure. Misleidend en duur!

    Product retour gestuurd ivm “verkeerde” kleur en kleine kras. Product wordt opgehaald door transporteur (duur!!) gekozen door BadkamerXXL. Gratis afgeven is ook een optie, maar Buitenpost is uiteraard (on)handig gekozen. BadkamerXXL verschuilt zich achter onjuist volgen van de retourprocedure en schuift schade af op retourzending (=risico van klant). Goedkoop = duurkoop.

    H

    Holten

    12-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfect!!

    Zeer goede service bij telefonisch kontakt. Personeel dat goed op de hoogte is met de producten en goede adviezen geeft. Snelle levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    PPHC van der Putten

    EINDHOVEN

    11-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Groots en kom je niet meer tegen.

    Beschadigingen aan onderzijde van een radiator van 2 jaar oud. Vermoedelijk een slecht verfbad? Geen probleem vervangen we gratis, kijk dat noem ik echte service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Nikky

    Winterswijk

    11-09-2021

    Radiatorxxl.nl

    8

    Positief

    Tijdens de aankoop werd ik goed geholpen door de site, daarna is de radiator snel geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    M

    Schijndel

    10-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geleden en snelle levering g

    Goede en snelle levering van mooi wastafeltje Heel goed verpakt

    Deze klant beveelt ons aan

    Ilyas

    Rotterdam

    9-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Zeer professioneel

    Keurig besteld, op tijd aangekomen en keurig goed retour service

    Deze klant beveelt ons aan

    Edwin

    Wieringerwerf

    9-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed meegedacht en super snelle levering

    Lekkage aan inbouwkraan is super snel opgelost. Onderdeel al volgende dag in huis. Top!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Mirjam

    Gorinchem

    9-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Ik ben heel tevreden

    Duidelijke site en bij een vraag telefonisch vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Na iedere bestelling direct een mail met de bevestiging en weer een duidelijke mail vlak voor de levering. Producten kwamen op de afgesproken datum aan en waren zeer goed verpakt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Vincent Schouwenaars

    zwijndrecht

    8-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super

    Denken mee, (had een hele inbouwbox besteld maar kon met alleen een onderdeel ook gemaakt worden). 's-ochtends besteld 's-avonds geleverd. Perfect.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hans

    Arnhem

    8-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    1

    Teleurgesteld

    Dit was mijn eerste bestelling bij Badkamerxxl.nl. Na montage vertoont het product een gebrek en blijkt de omschrijving niet te kloppen. Om deze reden het product willen retourneren maar de retourvoorwaarden van Badkamerxxl zijn zodanig dat dit niet mogelijk is. Blijf dus zitten met een product waarover ik niet tevreden ben.

    Reactie van het bedrijf

    Beste Hans, Bedankt voor het invullen van de review. Ik ben erg benieuwd wat er wat er fout is gegaan. Kan het kloppen dat je geen contact met ons hebt opgenomen om hier samen naar een oplossing te gaan kijken? Ik verneem graag even per mail van je. Je kan ons bereiken via de mail: [email protected]

    Marion

    Ingen

    7-09-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Vlotte service, aanrader!

    Snelle orderafhandeling, snel geleverd, radiator conform foto op website, alles naar tevredenheid. Aanrader!

    Deze klant beveelt ons aan

    Malou

    Wijdemeren

    7-09-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    Super service!

    We hadden het verkeerde bedieningspaneel besteld voor onze toilet, maar wisten eigenlijk ook niet welke we dan moesten hebben. Martijn heeft gevraagd wat foto's te maken en is op onderzoek geweest. Hij heeft wat modellen voorgesteld welke we konden bestellen. Gelijk zijn deze op de post gegaan en heb nu een werkend toilet;)! Ook was de wachttijd bij de klantenservice aan de lijn heel kort en ook via mail. Dat zie je tegenwoordig wel anders, dus hierbij nogmaals, bedankt Martijn. Verder hebben we tegels en andere sanitaire producten gekocht welke helemaal naar wens zijn.

    Deze klant beveelt ons aan

    Erik De Wulf

    Oud-Turnhout

    7-09-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    problemen worden correct afgehandeld.

    Op de Belgische site was een cashback van Geberit (toilet) voorzien. Dit bleek achteraf een foutje te zijn want enkel Nederlandse klanten konden hiervan gebruik maken. Het duurde wel een tijdje vooraleer men op mijn mailtjes en telefoontjes reageerde maar uiteindelijk hebben ze de 50 euro zelf betaald. Heel correct dus.

    Deze klant beveelt ons aan

    M.L.W. Baars

    BODEGRAVEN

    5-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    2

    Zeer telleurstellend,vooral bij tijdsdruk.

    Gewoon afmetingen op tekening erbij ,voorkomt telleurstelling.

    Ricardo

    Almelo

    3-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goed

    Goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Youssef

    Dandan

    2-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fantastisch !!!!

    Goede service, snel bezorgd! En in vergelijking met andere sites een scherpe prijs….

    Deze klant beveelt ons aan

    Eghard

    Losser

    2-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering en goed product!

    Besteld en de volgende dag netjes verpakt geleverd. Product zoals omschreven.

    Deze klant beveelt ons aan

    Rien Schijndel

    's-Hertogenbosch

    2-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goed en snel

    na een paar emails, hebben zij netjes en op tijd kunnen leveren wat ik zocht.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ben

    Nieuwegein

    1-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima service

    Bodemventiel stuk van mijn 20 jaar oude Geberit toilet. Via site nieuwe gevonden en volgende dag geleverd. Prima service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Diana

    Haaksbergen

    1-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Mooi meubel, volgens afspraak geleverd

    Prachtig meubel van proline, goed verpakt en netjes geleverd op de afgesproken datum. Fijn!

    Deze klant beveelt ons aan

    Adwin

    Groningen

    1-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Gewoon Super 10 Plus

    Snelle levering en mooi spullen en prijs is goed.

    Deze klant beveelt ons aan

    Roelof

    Oudepekela

    31-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig

    Op de vestiging Groningen zit een verkoper die heel goed zijn best doet om de klanten het naar hun zin te maken. Niets is hem teveel. Bovendien is hij heel kundig. Kortom een geweldige goede ervaring .

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Naaldwijk

    31-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima prijzen en snel en schadeloos geleverd

    Grote glazen douchecabine besteld. Toch wel spannend of het dan ook heel afgeleverd wordt. En dat is helemaal gelukt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Loek

    Valkenswaard

    30-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top!!

    Duidelijke producten site, snelle service en aflevering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Herman

    Alphen aan den Rijn

    29-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Gewoon uitstekend

    Voor mijn nieuwbouw woning heb ik veel dingen via webwinkels besteld, maar mijn badkamermeubel bestellen ging wel héééél erg makkelijk. Prima informatie op website, via e-mail en de bezorger was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Het is wel erg fijn als alles gaat zoals wordt beloofd!

    Deze klant beveelt ons aan

    Aram

    Assen

    27-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer goed, en oplossingsgericht

    Ik had zelf iets niet helemaal goed besteld. Desondanks ben ik kosteloos geholpen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Leo

    Mijdrecht

    27-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede en snelle service

    Toen de bestelling van Gerberit geleverd was bij badkamerxxl was hij de volgende dag in Mijdrecht. Snel geleverd via DHL en in prima staat. Aanrader!

    Deze klant beveelt ons aan

    Ries

    Heemstede

    26-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top, supersnelle levering.

    Steeds weer prettig dat Badkamerxxl zo snel en goed levert. Dat is volgens mij uniek in deze marktsector. In iedergeval zeer tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Joeri

    Emmeloord

    26-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top service

    Wij hebben eind mei onze nieuwe douche gemonteerd en helaas merkte we 2 weken geleden dat de douche van binnen uit aan het roesten was en dat er daardoor op de coating laag blaasjes ontstonden en er lak afbladderde. Helaas kon het nog erger en is er zelfs een klein gaatje ontstaan waar water uit druppelde! Direct in de pen gedoken en kreeg direct bericht dat we een nieuwe opgestuurd krijgen! Super bedankt voor de snelle service en we hopen dat deze wel ons polder water aankan!

    Deze klant beveelt ons aan

    Wilma

    Kaatsheuvel

    26-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    goede service

    Ik had een verkeerde bestelling gedaan en heb hierover contact opgenomen. De bestelling werd gelijk geannuleerd en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Daarna de juiste artikelen besteld en deze werden op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Top service

    Deze klant beveelt ons aan

    Sandra Meers

    Lanaken

    25-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    top

    alles naar wens verlopen

    Deze klant beveelt ons aan

    Evert

    Zeist

    25-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel en een goede service

    Toiletpot set besteld. Snelle levering. Er bleek een onderdeeltje te missen. Snelle reacties per mail met goede adviezen. Dit werd dezelfde dag nog met spoed opgestuurd. Super service.

    Deze klant beveelt ons aan

    upworld

    Delden

    25-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Levering zoals vermeld op website

    Levering zoals vermeld op website

    Deze klant beveelt ons aan

    Roel

    Hoorn

    24-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    De levering is volgens afspraak keurig op tijd afgeleverd

    Wat ik wel vreemd vond: dat ik van de bestelling geen bevestiging kreeg, via de mail. Was dus ook blij, dat mijn bestelling werd geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Petra Bierling

    Gasselte

    24-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

    Prettige ervaring. Je wordt uitgebreid te woord gestaan. Vriendelijk en accuraat.

    Deze klant beveelt ons aan

    Marieke

    Nieuwleusen

    24-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service

    1e wastafel was kapot gegaan maar 2 dagen later stonden ze met een hele wastafel aan de deur helemaal top kan niet wachten tot ie hangt en alles klaar is

    Deze klant beveelt ons aan

    Jos

    Denekamp

    23-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fraaie aankoop

    Prachtige Grohe keukenkraan gekocht voor een redelijke prijs. Ben er echt blij mee!

    Deze klant beveelt ons aan

    Freddy

    Amsterdam

    21-08-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Snel geleverd

    Zoals het hoort

    Deze klant beveelt ons aan

    Ruud

    Cuijk

    20-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Flexibel

    Ruim van te voren besteld. Tussendoor een paar keer de bestelling aanpassen is geen probleem. Krijg regelmatig een mail met de vraag of de uiteindelijke leverdatum nog actueel is of dat deze aangepast moet worden, wat we uiteindelijk ook gedaan hebben.

    Deze klant beveelt ons aan

    Wim Wijn

    Breda

    18-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prettig behandeld

    Fijn geholpen aan tafel. Wel jammer dat ik voor de retour van de tegelijk naar het verkeerde magazijn werd gestuurd.

    Deze klant beveelt ons aan

    M.v.d. Kaay

    Wijk Bij Duurstede

    18-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    7

    Onderdeel kwam snel maar incompleet.

    Grohe onderdeel was duidelijk meer dan eens ingepakt en de benodigde imbus sleuteltjes ontbraken.

    Deze klant beveelt ons aan

    Rene

    Noordwijkerhout

    17-08-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende service

    Ondanks een verkeerde levering door externe fouten waarop xxl geen vat op had, hebben ze top gehandeld om het op te lossen en bleven ze super professioneel. Bedankt alle mensen bij xxl voor jullie dienst.

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen