4884 klanten beoordelen ons met een 9

Gratis bezorging vanaf 50,-

30 dagen bedenktijd

    Je winkelwagen is leeg

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 4884 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Marieke

    De Zilk

    22-10-2020

    Radiatorxxl.nl

    10

    Snel binnen

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Radiator was de volgende dag al binnen, heel fijn!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Wim

    Bussum

    22-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super service

    Was weliswaar iets niet in orde met een onderdeel van de bestelling maar super opgelost! Bedankt daarvoor Bauke!

    Deze klant beveelt ons aan

    Hilda

    Almere

    22-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Heel fijn!

    Er werd met ons meegedacht. Spullen werden snel geleverd. Mooie producten. Blij mee!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Juul

    Gorinchem

    21-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende service tijdens garantie

    Prima geholpen bij het vervangen van een kraan tijdens de garantie periode! Snelle reacties en acties. Wij zijn zeer tevreden!!

    Deze klant beveelt ons aan

    W. den Heijer

    Den Haag

    21-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    Alles prima geregeld!

    Gebruiksvriendelijke website; snel besteld en snel geleverd! Ik hoop dat de werking evenzo goed is!

    Deze klant beveelt ons aan

    Maja

    Weert

    21-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima product! Snelle levering!

    De bestelling is helemaal zoals verwacht. Prima. Service is uitstekend. De bestelling zou volgende dag vanaf 9.45h geleverd worden en chauffeur stond al 9.44h voor de deur. Top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Harold

    Ede

    21-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    4

    Door slechte omschrijving en gebrek aan goede foto’s niet juiste product besteld

    Heb niet juiste product besteld door gebrekkige omschrijving en te weinig foto’s. Paste niet, en terugstuurprocedure met eerst aanmelden is omslachtig. Heb elders wel juiste gevonden en goedkoper ook nog. Zou willen dat ik eerste keer beter had gezocht en dit bedrijf had overgeslagen.

    Willem

    Den Haag

    21-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top winkel.

    Ik heb een zeer goede ervaring met deze winkel, en dat zit zo. Ik was pas verhuist en had een verkeerd huisnummer ingevuld, en zodoende kon de post mijn pakket niet bezorgen. De winkel heb het rechtgezet en de kosten die toen nodig waren ook vergoed.

    Deze klant beveelt ons aan

    Tom Kestens

    Ninove

    20-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Erg tevreden, sterke aanbeveling.

    Zeer tevreden van 2e bestelling (ditmaal 2 radiatoren voor gebruik bij onze verbouwing). Radiatoren waren super stevig verpakt om elke kans op beschadiging te vermijden. Bij levering wel even rekening mee houden dat levering tot aan voordeur is (en niet er voorbij). Produkten snel geleverd en voldoet Ana verwachtingen (ook door ruime aanbod qua afmetingen/assortiment). Tevreden klant nu ook na 2e bestelling

    Deze klant beveelt ons aan

    Sofie

    Heverlee belgie

    20-10-2020

    Badkamerxxl.be

    10

    Uitstekende service

    Nadat bestelling van electrische handdoekdroger een week te laat en beschadigd (fout vd vervoerder) werd afgeleverd direct contact opgenomen met Badkamerxxl. Volgende dag reeds een nieuwe toegestuurd gekregen. Echt super service. Bedankt

    Deze klant beveelt ons aan

    Reactie van het bedrijf

    Helaas is de zending via DHL niet goed gegaan. Deze zending is helaas te laat en beschadigd aangeleverd bij u. Na melding hiervan hebben wij direct een nieuw exemplaar bij u afgeleverd en volgens uw laatste bericht is deze goed aangekomen. Onze excuses dat de eerste zending niet goed is gegaan.

    Paul

    Zoetermeer

    19-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top!

    Goed verpakt en snel geleverd!

    Deze klant beveelt ons aan

    Vivian

    Elst

    17-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top

    Snel geleverd en een goede degelijke wc-bril!

    Deze klant beveelt ons aan

    P.S. Verstift

    Weesp

    16-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    8

    Eenvoudig en snel

    Goed advies, snelle reactie en levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Fph Koppens

    Deurne

    15-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    6

    Vond de prijs toch wel heel hoog!

    Toen ik het thuis kreeg dacht ik: Dat dit zo duur is! € 188,95 voor een zeeppompje. Maar zal wel aan kwaliteit liggen. Als ik vergelijk met andere zeeppompjes is deze wel erg duur! Groetjes Franka

    Henny

    Apeldoorn

    15-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel , goed tegen goede prijs

    Mijn bestelling heb ik makkelijk kunnen maken en is snel ontvangen. Prima shop

    Deze klant beveelt ons aan

    Johan

    Schoorl

    15-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Helemaal prima

    Levering met schade. In no time opgelost

    Deze klant beveelt ons aan

    Mario

    Oirsbeek

    14-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfecte communicatie.... goede informatie

    Perfecte communicatie.... goede informatie

    Deze klant beveelt ons aan

    Nick Ruiter

    Wijchen

    14-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle goede levering

    Product was zoals omschreven en werd goed en snel geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Monique

    Winschoten

    14-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    7

    Bestelling prima en vlot afgeleverd, verzendkosten wel hoog indien je minder besteld

    Doordat ik alleen maar de toiletsticks nodig was van 4,99 per pakje kwamen de verzendkosten van 5,00 er overheen. Pas bij 50,00 zijn de verzendkosten gratis, hierdoor wel tien pakjes tegelijk moeten kopen. Terwijl het gewoon door de brievenbus zou kunnen. Bestelling zelf was prima, website ook en levering idem.

    Deze klant beveelt ons aan

    Adri

    Huis ter Heide

    14-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Is ok, alles volgens afspraak

    Alles ging vlotjes en volgens afspraak.

    Deze klant beveelt ons aan

    Fer

    Oudenbosch

    14-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    8

    Ruim aanbod en snelle levering

    Toiletzitting besteld. Snelle levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Gerard Schut

    HUISSEN

    13-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    Netjes ingepakt afgeleverd

    Mijn ervaring is gewoon goed, maar de aflevering is een dag eerder gedaan dan afgesproken, en op dat moment was ik net even aanwezig.

    Deze klant beveelt ons aan

    Fons

    DWINGELOO

    13-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer behulpzaam, proactief en oplossingsgericht

    Door omstandigheden had ik verkeerd artikel besteld. Na twee weken communiceren kwamen we daar pas achter. Toen is goede artikel besteld en verkeerde zonder morren geretourneerd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Bert

    Amersfoort

    12-10-2020

    Radiatorxxl.nl

    8

    Snel geleverd. Helaas geen handleiding

    Mooi product dat snel geregeld is. Moet het nog installeren en neem aan dat de knop op maximaal moet staan bij installatie. Was fijn geweest als daar info over was bijgeleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Eric

    Breda

    12-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima

    Vlot en goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Annelies

    Laren

    12-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    7

    Mooi product

    Ik heb een fontein gekocht die er mooi uitziet. De levering was echter zonder enige verpakking wat mij enigsinds verbaasde

    Deze klant beveelt ons aan

    J.W. Gerressen

    Ede

    10-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Prijs kwaliteit is prima met een goede service

    Deze klant beveelt ons aan

    Peter

    Ijmuiden

    9-10-2020

    Radiatorxxl.nl

    10

    Prima radiator en goede prijs

    Bezorging was snel en goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Anke van der Zwet

    Verbindingsweg 106

    9-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    8

    Wij zijn prima geholpen, ook per telefoon

    Bestelling kwam op een pellet, dat was wel zwaar. Vooral voor een echtpaar op leeftijd. En je moet het allemaal weer kwijt. Gr Anke van der Zwet

    Deze klant beveelt ons aan

    Hanny Nooijen

    Milheeze

    9-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle accurate levering

    Gewoon goed , geen aandachtspunt!

    Deze klant beveelt ons aan

    Peter

    Amsterdam

    7-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig!!!

    Na lang aarzelen heb ik toch een bestelling gedaan. Alles uitstekend verlopen zowel artikelen als afgesproken levertijd. Bij één bestelling had de leverancier het verkeerde geleverd na belletje de juiste spullen snel nageleverd gekregen. Staan je je ook echt vriendelijk te woord en denken met je mee. Vandaag 7 oktober de laatste bestelling gedaan voor mijn toiletruimte.

    Deze klant beveelt ons aan

    Imraan

    Ilahi

    7-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Duidelijke website, snelle levering.

    Uitstekend.

    Deze klant beveelt ons aan

    J van Nispen

    Zundert

    6-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Onze keus was een goede keus

    Meubel werd vanuit Friesland naar Brabant gebracht.vrolijke chauffeur die nog tijd had voor een praatje.badkamermeubel maakt onze badkamer ,af, zoals wij hier in Brabant zeggen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Eddy van Dam

    Ermelo

    5-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Juiste antwoord op mijn vraag!

    Schoonmaak en onderhoud vraag werd op de juiste wijze beantwoord!

    Deze klant beveelt ons aan

    Suzan

    Eersel

    3-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fijn bedrijf

    Producten zijn van goede kwaliteit (mag trouwens ook wel voor die prijs) en degelijk verpakt. Fijne klantenservice

    Deze klant beveelt ons aan

    maritz tonk

    huissen

    2-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    de service is van grote klasse,snel en correct!

    er zijn heel weinig bedrijven die wat ze beloven ook nakomen maar Badkamerxxl.nl is een uitzondering het is daarom een verdiende dikke 10!!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Carla

    Amstelveen

    2-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima service.

    Niets op aan te merken. Telefonisch duidelijke uitleg gekregen. Bestelling vlot verlopen en goede levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Martin

    Zoetermeer

    1-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima radiator voor scherpe prijs.

    Website goed inzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk. Vlotte levering met duidelijk tijdstip.

    Deze klant beveelt ons aan

    Carina

    Jansaen

    1-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig

    Heel erg goed advies gekregen en een goede prijs voor mooie produkten. Inmiddels alles gemonteerd en het ziet er prachtig uit.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hans

    Woudenberg

    30-09-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede praktische bestel website en zeer snelle levering

    Bestellen ging snel en makkelijk zonder gedoe met maken van accounts ed. Afterpay is mogelijk. zeer snelle levering en goede mailinformatie. Zal zeker weer iets bestellen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ilya Swolfs

    Meerhout

    30-09-2020

    Badkamerxxl.be

    8

    Goede service en sterke prijzen

    Bij de eerste aanmelding was ik niet thuis. Gemaild met de klantendienst die telkens snel antwoorden en een nieuw levertijdtip heeft ingepland. Niets op aan te merken.

    Deze klant beveelt ons aan

    Mark

    Laren

    30-09-2020

    Badkamerxxl.nl

    1

    Service

    Een product besteld. Het is niet het product zoals verwacht en wil het dus terug sturen. Onbereikbaar. Reageren niet op e-mail en het is vooral niet duidelijk. Geen retour formulier of adres. Kortom komt niet echt vertrouwd over.

    Reactie van het bedrijf

    Het probleem lijkt te zijn ontstaan door een email die niet door ons is ontvangen. Naar aanleiding van de review is er contact geweest met de consument en is er een oplossing voor de retour aangedragen. De klant is helaas van mening dat de eerste email door ons bewust is genegeerd en dus blijft bij zijn standpunt. Wij herkennen onze werkwijze niet terug in deze review maar accepteren dat de consument door de samenloop van omstandigheden tot deze conclusie is gekomen.

    Judith

    Delft

    29-09-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    perfect

    Levering snel en keurig op tijd verzonden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Sandra

    Alblasserdam

    29-09-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Supersnelle levering, keurig verpakt

    Binnen 2 dagen het ligbad geleverd. Echt super.

    Deze klant beveelt ons aan

    Bram

    Rosmalen

    29-09-2020

    Radiatorxxl.nl

    10

    Uitstekend geleverd

    Tot op heden altijd juiste en snelle levering tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

    Deze klant beveelt ons aan

    Remco

    Enschede

    29-09-2020

    Radiatorxxl.nl

    9

    Super snel geleverd

    Snelle levering en alles was goed verpakt ik zou hier zo weer bestellen top gr Remco

    Deze klant beveelt ons aan

    Carlo

    Leopoldsburg

    28-09-2020

    Badkamerxxl.be

    10

    Correcte levering en super customer service

    We hebben nu reeds 2 keer iets besteld met telkens een super goede klant ervaring. Tijdens transport was helaas het bad stuk gegaan. De klanten dienst heeft me super geholpen met wat er nodig was en een uur later had ik reeds bevestiging dat het nieuwe bad de dag erna geleverd werd. Heel tevreden!

    Deze klant beveelt ons aan

    Martine

    Sommelsdijk

    28-09-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Snelle levering van prima product!

    Deze klant beveelt ons aan

    Milco

    Velsen

    28-09-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende levering en Fantastische service

    2 jaar geleden voor de badkamer een wastafel Meubel varicor 420 van sphinx gekocht. Prima geleverd zoals afgesproken. Na 1,5 jaar ging de led lichtstrip los zitten en na 2 weken was hij er helemaal vanaf. Ik dacht ik bel badkamer xxl even of er een oolossing is. Bauke vertelde mij dat sphinx inmiddels is overgenomen door geberit en als ik foto’s doorstuurde zou hij het bij geberit neerleggen. Bauke berichte mij terug dat geberit met mij rechtstreeks Contact op zouden nemen voor een afspraak. Dit duurde wel enige tijd en Bauke van badkamer xxl nam om de 4 dagen contact met mij om te polsen of het gelukt was en daarna ging hij geberit weer contacten. Uiteindelijk nam geberit contact met mij op voor een afspraak om de ledstrip te vervangen. Kortom ik werd door Bauke volledig ontzegt. Wat een superservice van badkamer xxl. Chapeau

    Deze klant beveelt ons aan

    Pieter

    Oirschot

    28-09-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering, goede voorlichting en scherpe prijs

    Prima bedrijf, levert binnen afgesproken termijn en nog tegen een scherpe prijs.

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen