Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over RadiatorXXL.nl

Klanten geven ons een 9.1


Op basis van 3314 beoordelingen.
98% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Anoniem

22 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Deze klant beveelt ons aan
Vincent
Alphen aan den Rijn

22 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snel geleverd.

Verbeterpunten
Communicatie over aflevering kan beter.

Vincent beveelt ons aan
Kees
Ter Aar

21 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Het bestelde product was snel geleverd.

Kees beveelt ons aan
Carin
Dronten

21 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.

Verbeterpunten
Ga zo door.

Carin beveelt ons aan
Johan
Culemborg

21 juni 2018

Via TuinXXL.nl
5
Pluspunten
Levering goed.

Verbeterpunten
Product slecht.

Dennis
Ekeren

21 juni 2018

Via BadkamerXXL.be
5
Verbeterpunten
Beloofde levertermijn niet nagekomen
Beperkte uitleg bij het product

Anita
Breda

20 juni 2018

Via TuinXXL.nl
10
Anita beveelt ons aan
Orlifia
Hoorn

19 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Direct email contact met een medewerker.

Verbeterpunten
Ik heb geen aanbevelingspunten ik ben 100% tevreden was

Orlifia beveelt ons aan
Ron
Rotterdam

19 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Levering volgens planning geleverd

Verbeterpunten
Geen

Ron beveelt ons aan
Wendy
Ekeren

19 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Alles is perfect verlopen.
Levering op tijd
Zeer tevreden

Verbeterpunten
Geen

Wendy beveelt ons aan
Steven
Berlare

19 juni 2018

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Alles zeer vlot verlopen!

Steven beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2018

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Levering is snel.
De klant wordt op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging is. Erg prettig. Ga zo door!

Deze klant beveelt ons aan
Rens
Zegveld

18 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede service en advies. Ik heb een aantal keer gebeld voor vragen omtrent het installeren van mijn douchebak en werd altijd netjes beantwoord (per email of per telefoon).

Rens beveelt ons aan
Maria
Spijkenisse

18 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Heb ik niet

Maria beveelt ons aan
Davy
Amsterdam

15 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Zeer vlotte levering en scherpe prijzen.

Verbeterpunten
Geen

Davy beveelt ons aan
Polle
Haelen

15 juni 2018

Via RadiatorXXL.nl
9
Pluspunten
Mooie radiator, snelle levering, complimenten voor de leverancier!!!

Verbeterpunten
Plastic aanhechtingen tussen verwarming en muur, beetje jammer...

Polle beveelt ons aan
Hartog
Zaandam

14 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Zeer vriendelijk en snel verzonden. Product zeer aan te raden!

Verbeterpunten
Nvt

Hartog beveelt ons aan
Bvba Elisthé
Olsene

13 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Alles perfect in orde, niets op aan te merken

Bvba Elisthé beveelt ons aan
Suzanne
Waalwijk

13 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snel geleverd, sneller dan op de site vermeld. Goed verpakt. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Netjes.

Verbeterpunten
Communiceren. Ook al weet je dat je wat langer op je product moet wachten is het fijn tussendoor een bericht te ontvangen.

Suzanne beveelt ons aan
Annet
Ravenstein

13 juni 2018

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle en goede service, er was iets los bij onze nieuwe bbq, en het werd meteen goed opgelost.

Annet beveelt ons aan
Wendy
Hoofddorp

12 juni 2018

Via TuinXXL.nl
7
Pluspunten
Levering niet super snel, maar we op de aangeven dag geleverd.

Verbeterpunten
Instructie om de hoes te monteren of inelkaar te zetten ontbrak.

Wendy beveelt ons aan
Teun
Den Haag

12 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Kundig advies en scherpe prijzen. Verkeerde bestelling hebben we eenvoudig kunnen omruilen.

Verbeterpunten
1 onderdeel liet lang op zich wachten, maar dit kwam door de fabrikant

Teun beveelt ons aan
Anoniem

12 juni 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Vlot geleverd

Deze klant beveelt ons aan
Ten hove
Wezep

12 juni 2018

Via TuinXXL.nl
10
Ten hove beveelt ons aan
Ben
Rotterdam

11 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Prettig navigeren, duidelijke informatie, goede prijzen en direct uit voorraad leveren. Prima

Ben beveelt ons aan
Frans van Grunsven
Harderwijk

11 juni 2018

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Voor bestelling heb ik telefonisch contact gehad en al mijn vragen zijn goed behandeld. De bestelling en levering verliep zoals was afgesproken. Dus ik ben een tevreden klant

Frans van Grunsven beveelt ons aan
Anoniem
Utrecht

10 juni 2018

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van producten en snelle afhandeling.

Verbeterpunten
Nvt

Deze klant beveelt ons aan
Alex
Bedum

9 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goed geholpen door de medewerker. Eerlijk advies over de producten. Bezorging van de producten is ook super gegaan.

Alex beveelt ons aan
Anoniem

9 juni 2018

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Vlekkeloze Afhandeling

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

8 juni 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Op tijd geleverd.

Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Polle
Haelen

15 juni 2018
9
Pluspunten
Mooie radiator, snelle levering, complimenten voor de leverancier!!!

Verbeterpunten
Plastic aanhechtingen tussen verwarming en muur, beetje jammer...

Polle beveelt ons aan
Anoniem

12 juni 2018
8
Pluspunten
Vlot geleverd

Deze klant beveelt ons aan
Johan
Spijkenisse

7 juni 2018
10
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel, ruime keus

Johan beveelt ons aan
Geert Langenhof
Lochem

6 juni 2018
10
Geert Langenhof beveelt ons aan
Anoniem

30 mei 2018
8
Pluspunten
Goede producten, goede prijs, snelle levering

Verbeterpunten
Bij bestelde product, wel de montage beugels, maar geen bouten, beetje karig.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 mei 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
F
Roosendaal

7 mei 2018
7
Pluspunten
Duidelijk in advertentie. Zeer snelle levering.

Verbeterpunten
Ik dacht dat aftap- en ontluchtventiel er ook bij zouden zitten. Blijkt niet het geval. Handiger om dit ook te vermelden, er staat wel dat installatiemateriaal inclusief is, dat zijn alleen de ophangbeugels.

F beveelt ons aan
Anoniem

6 mei 2018
10
Pluspunten
Snelle levertijd en een kortere tijdsaanduiding waar binnen de bestelling geleverd gaat worden. en dat klopte precies

Deze klant beveelt ons aan
Martin
Valkenswaard

23 april 2018
9
Pluspunten
9

Martin beveelt ons aan
Herman
Amsterdam

22 april 2018
8
Pluspunten
Tijdig en juist afgeleverd.

Herman beveelt ons aan
Jerry
Berkenwoude

30 maart 2018
8
Pluspunten
Snelle afhandeling. Netjes bezorgd

Jerry beveelt ons aan
Anoniem

20 maart 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

10 maart 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Tevreden klant
Hoorn

7 maart 2018
10
Pluspunten
Doen wat ze zeggen!

Tevreden klant beveelt ons aan
Jaap
Eindhoven

5 maart 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, mooie radiatoren!

Verbeterpunten
In plaats van de knelset met artikelnummer 34760 werd de Heimeier aansluit koppeling CV / koper 15mm - 3/4 euroconus met artikelnummer 147653 geleverd.

Jaap beveelt ons aan
Peter v/d H

22 februari 2018
8
Pluspunten
Netjes behandeld bij schade aan radiator, volgende dag al een andere

Peter v/d H beveelt ons aan
Jos Meulman
Soest

18 februari 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goede bereikbaarheid als je eventueel vragen hebt.

Verbeterpunten
Geen

Jos Meulman beveelt ons aan
Brecht
Mechelen BE

14 februari 2018
8
Pluspunten
Goede communicatie, goede snelle levering op gevraagde dag.

Brecht beveelt ons aan
Anoniem

8 februari 2018
9
Pluspunten
Gewoon prima.

Deze klant beveelt ons aan
Jan
Ter Apel

16 januari 2018
10
Pluspunten
S'middags om vier uur besteld de volgende morgen om acht uur geleverd, dit is toch wel heel snel, nog nooit mee gemaakt !

Verbeterpunten
Zou de radiatoren iets beter verpakken voornamelijk op de hoeken. Had een kleine beschadiging op een van de hoeken.

Jan beveelt ons aan
Anoniem

5 januari 2018
8
Pluspunten
Product voldoet aan de verwachtingen.

Verbeterpunten
Track and trace sturen. Ik was niet zeker of de zending op afgesproken dag zou arriveren.

Deze klant beveelt ons aan
Megro BV
Zeewolde

2 januari 2018
10
Pluspunten
Snelle levering!!

Megro BV beveelt ons aan
Richard
Bleiswijk

28 december 2017
10
Pluspunten
Binnen 31 uur na mijn bestelling had ik de nieuwe radiator in huis. De bestelling kwam aan het begin van de verwachte levertijd binnen. Perfect!

Verbeterpunten
Geen

Richard beveelt ons aan
Anoniem

18 december 2017
8
Pluspunten
Prima levering

Deze klant beveelt ons aan
H Buskens
Landgraaf

17 december 2017
8
Pluspunten
Snelle levering ,radiator was beschadigd deze werd snel omgeruild voor een nieuwe.
Alles super geregeld.

H Buskens beveelt ons aan
Leny
Ugchelen

9 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering. Klantenservice belde zelfs na om het bezorgadres te controleren! Top.

Leny beveelt ons aan
Dominique
Groningen

3 december 2017
10
Pluspunten
Ik heb al mijn radiatoren hier besteld, ook van mijn vorige huis.
Goede service, goede kwaliteit.
Keurige bezorging en goede prijs!

Dominique beveelt ons aan
Marinus
Holten

3 december 2017
8
Pluspunten
Radiatoraansluiting was verkeerd geleverd, na 1 telefoontje s'middags om 17.00 uur werd deze supersnel nageleverd, de volgende dag s 'middags om 12.00 uur. Complimenten hiervoor.

Marinus beveelt ons aan
Willy
Gemert

30 november 2017
10
Pluspunten
Radiatoren besteld deze zijn van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs,snelle levering,snel en prima geholpen bij telf overleg over bestelde radiatoren

Verbeterpunten
Geen

Willy beveelt ons aan
Maria

27 november 2017
8
Pluspunten
Snel en goed geleverd

Maria beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

22 juni 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Vincent
Alphen aan den Rijn

22 juni 2018
8
Pluspunten
Snel geleverd.

Verbeterpunten
Communicatie over aflevering kan beter.

Vincent beveelt ons aan
Kees
Ter Aar

21 juni 2018
10
Pluspunten
Het bestelde product was snel geleverd.

Kees beveelt ons aan
Carin
Dronten

21 juni 2018
10
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.

Verbeterpunten
Ga zo door.

Carin beveelt ons aan
Orlifia
Hoorn

19 juni 2018
9
Pluspunten
Direct email contact met een medewerker.

Verbeterpunten
Ik heb geen aanbevelingspunten ik ben 100% tevreden was

Orlifia beveelt ons aan
Ron
Rotterdam

19 juni 2018
9
Pluspunten
Levering volgens planning geleverd

Verbeterpunten
Geen

Ron beveelt ons aan
Wendy
Ekeren

19 juni 2018
10
Pluspunten
Alles is perfect verlopen.
Levering op tijd
Zeer tevreden

Verbeterpunten
Geen

Wendy beveelt ons aan
Rens
Zegveld

18 juni 2018
10
Pluspunten
Goede service en advies. Ik heb een aantal keer gebeld voor vragen omtrent het installeren van mijn douchebak en werd altijd netjes beantwoord (per email of per telefoon).

Rens beveelt ons aan
Maria
Spijkenisse

18 juni 2018
8
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Heb ik niet

Maria beveelt ons aan
Davy
Amsterdam

15 juni 2018
10
Pluspunten
Zeer vlotte levering en scherpe prijzen.

Verbeterpunten
Geen

Davy beveelt ons aan
Hartog
Zaandam

14 juni 2018
10
Pluspunten
Zeer vriendelijk en snel verzonden. Product zeer aan te raden!

Verbeterpunten
Nvt

Hartog beveelt ons aan
Bvba Elisthé
Olsene

13 juni 2018
10
Pluspunten
Alles perfect in orde, niets op aan te merken

Bvba Elisthé beveelt ons aan
Suzanne
Waalwijk

13 juni 2018
10
Pluspunten
Snel geleverd, sneller dan op de site vermeld. Goed verpakt. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Netjes.

Verbeterpunten
Communiceren. Ook al weet je dat je wat langer op je product moet wachten is het fijn tussendoor een bericht te ontvangen.

Suzanne beveelt ons aan
Teun
Den Haag

12 juni 2018
10
Pluspunten
Kundig advies en scherpe prijzen. Verkeerde bestelling hebben we eenvoudig kunnen omruilen.

Verbeterpunten
1 onderdeel liet lang op zich wachten, maar dit kwam door de fabrikant

Teun beveelt ons aan
Ben
Rotterdam

11 juni 2018
10
Pluspunten
Prettig navigeren, duidelijke informatie, goede prijzen en direct uit voorraad leveren. Prima

Ben beveelt ons aan
Alex
Bedum

9 juni 2018
10
Pluspunten
Goed geholpen door de medewerker. Eerlijk advies over de producten. Bezorging van de producten is ook super gegaan.

Alex beveelt ons aan
Anoniem

8 juni 2018
9
Pluspunten
Op tijd geleverd.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

7 juni 2018
8
Pluspunten
Zending en levering is geheel volgens info webside.
Kortom men komt beloftes na

Deze klant beveelt ons aan
Esther
Nieuwkoop

6 juni 2018
10
Pluspunten
Hele goede service. Snel geholpen via de chat.

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten.

Esther beveelt ons aan
Alexander
Terneuzen

6 juni 2018
8
Pluspunten
Kwaliteit van de spullen, ruime keuze.

Verbeterpunten
De levering zelf. Er werd om 7u in de ochtend aangebeld! Omdat het pallet net niet onder de pergola kon, wilde de chauffeur het pallet op het terrasje langs de kant van de weg zetten... Nope! We hebben de dozen met de hand even binnengezet, leek me slimmer.

Alexander beveelt ons aan
Eloy
Haarlem

5 juni 2018
10
Pluspunten
Snelle correcte levering

Verbeterpunten
Geen

Eloy beveelt ons aan
DIETER
Gent

5 juni 2018
7
Pluspunten
Snelle levering en flexibele service

DIETER beveelt ons aan
Bob
Nijmegen

5 juni 2018
9
Pluspunten
Top service, er wordt goed meegedacht. Communicatie over levertijden was uitstekend.

Bob beveelt ons aan
Frans
Terneuzen

4 juni 2018
10
Pluspunten
Snelle en correcte levering

Frans beveelt ons aan
Maud
Helden

3 juni 2018
1
Pluspunten
De kranen dié geleverd waren zijn mooi

Verbeterpunten
Ondanks de 8 weken levertijd, heeft badkamer xxl onze kranen die we de week van de verwachte levering nodig hadden, aan andere klanten meegegeven waardoor wij er geen geleverd hebben gekregen!! Dit werd mij de dag voor levering even mooi medegedeeld, terwijl ze hier 8 weken de tijd voor hebben gehad! Wij zijn not amused, want wij moesten nu ergens nieuwe kranen bestellen waar ook weer levertijd op zit. Nu zitten we een paar weken zonder kranen!!! Zeer vervelend!!

Reactie
Dit is inderdaad een hele rare gang van zaken. Ik zie dat wij deze kranen zelf niet voorradig hadden en dat wij deze in bestelling hebben moeten zetten bij de fabrikant. De exacte details kan ik niet terugvinden maar ik vermoed dat er aan die zijde iets fout is gegaan waardoor de levering flink vertraagd is geweest (of de kranen naar andere klanten toe zijn gegaan durf ik zo niet te zeggen). Normaliter proberen we hier wel in mee te denken door bijvoorbeeld naar een alternatief te kijken. Ik zal deze bestelling in ieder geval nog even intern bespreken om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.


Fvb
Zevenaar

3 juni 2018
10
Pluspunten
Goede klantenservice! Ze hebben me geholpen de juiste artikelen te bestellen en ze hebben me goed geholpen toen ze bij de bezorgdienst mijn pakket kwijt waren.

Fvb beveelt ons aan
Wim
Voorburg

3 juni 2018
8
Pluspunten
Prima bereikbaarheid en goede communicatie.

Verbeterpunten
Levering in drieen had efficienter gekund

Wim beveelt ons aan
Krist
Wijhe

3 juni 2018
8
Krist beveelt ons aan
Mariska: Supmedi.com
Amsterdam

3 juni 2018
10
Pluspunten
Was binnen 24 uur in huis 1 artikel was niet op voorraad maar ze beloofde dat het de volgende dag gebracht werd hebben ze ook waargemaakt moest nog iets technisch weten werd direct opgepakt binnen uur was het door gemaild de snelheid en service viel echt wij waren blije klanten

Mariska: Supmedi.com beveelt ons aan
Peter
Lienden

31 mei 2018
8
Pluspunten
Snelle levering!

Verbeterpunten
Niet alles netjes in een doos verpakt, jammer.

Peter beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Dennis
Ekeren

21 juni 2018
5
Verbeterpunten
Beloofde levertermijn niet nagekomen
Beperkte uitleg bij het product

Steven
Berlare

19 juni 2018
10
Pluspunten
Alles zeer vlot verlopen!

Steven beveelt ons aan
Van Eynde
Laakdal

8 juni 2018
10
Pluspunten
Super prijzen en super snelle levering

Van Eynde beveelt ons aan
Astrid
Roeselare

4 juni 2018
10
Pluspunten
Heel duidelijke communicatie
altijd snel antwoord op mail
stipte levering en track&trace

Astrid beveelt ons aan
Johan
Poperinge

1 juni 2018
10
Pluspunten
Alles prima verlopen.

Johan beveelt ons aan
Filip
Lebbeke

1 juni 2018
8
Pluspunten
Correcte prijs, correcte betaling, correcte afhandeling.

Verbeterpunten
Verzending had 1 dag vertraging (DHL) maar is niet erg.

Filip beveelt ons aan
Fanny fleury
Zwijndrecht belgie

28 mei 2018
10
Pluspunten
Goede communicatie via mail.

Verbeterpunten
Geen leveringen splitsen. Samen leveren is handiger.

Fanny fleury beveelt ons aan
Alan
Waterloo

24 mei 2018
8
Pluspunten
Well packed. Fast and on-time delivery

Verbeterpunten
Open an account to enable delivery tracking

Pierre
Maasmechelen

17 mei 2018
8
Pluspunten
Levering conform afspraak. Professionele hulp en snelle beantwoording van vragen.

Verbeterpunten
Geen

Pierre beveelt ons aan
Rudi
Boutersem

26 april 2018
9
Pluspunten
Prima afspraak die ook nageleefd wordt.

Rudi beveelt ons aan
Miel
Hever

26 april 2018
10
Miel beveelt ons aan
Marc
Diepenbeek/België

17 april 2018
10
Pluspunten
Complete service. Op en top prima verpakt en snel geleverd.
Vriendelijk en snel worden je vragen beantwoord.
Wat mij betreft een aanrader!

Verbeterpunten
Eventueel (in mijn geval een glazen douchewand) op de verpakking zetten waar het profiel zit en aan welke zijde de nano coating is. Dat zou onnodig omdraaien voorkomen.

Marc beveelt ons aan
Lieve
Wannegem-Lede

13 april 2018
2
Verbeterpunten
Als telefonisch een leveringsdag wordt afgesproken, waarom levert u dan onaangekondigd op een andere dag? Bovendien geen degelijke verpakking van het materiaal (ook al stond het op een pallet).

Rene
Wellen (Belgie)

11 april 2018
10
Pluspunten
Goede service met uitstekende opvolging.. Communicatie verliep zeer vlt.

Rene beveelt ons aan
Jeroen
Langdorp

10 april 2018
10
Jeroen beveelt ons aan
Yvan
Bornem

7 april 2018
6
Pluspunten
Vlotte levering

Verbeterpunten
Verpakking niet meer orgineel. Werdt reeds eerder verstuurd. Niet leuk wanneer ik deze moet voorleggen aan klant . Jammer

Yvan beveelt ons aan
Rudy
Schoten

7 april 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goede response

Verbeterpunten
Laatste documentatie op de website voor de spiegelkast ontbrak en moest aangevuld worden

Rudy beveelt ons aan
Anoniem

4 april 2018
5
Pluspunten
Goede snelle service en klachtenbehandeling

Verbeterpunten
Schandalig ondermaatse kwaliteit huismerk

Reactie
Vervelend om te vernemen dat het product niet aan uw verwachtingspatroon heeft kunnen voldoen. Maar fijn om te horen dat de afhandeling goed is verlopen.


Marianne

3 april 2018
10
Pluspunten
Zeer correct en Heel vriendelijke werknemers zowel aan de telefoon als bij de levering. De douche is prachtig en goed materiaal het mat zwart is modern en zal mijn badkamer nog mooier maken.

Verbeterpunten
Doe zo verder ik hou van de open en duidelijke communicatie pluim voor jullie

Marianne beveelt ons aan
Yoni
Riemst

3 april 2018
10
Pluspunten
Goede en professionele hulp voor artikelen die nog besteld moeten worden. Snelle levering van de goed ingepakte producten.

Yoni beveelt ons aan
Leen Willems

3 april 2018
4
Verbeterpunten
Veel te lange wachttijden, besteld in december nog niet geleverd! Weinig communicatie! Weinig tegemoetkoming.

M.v.o.
Maldegem

26 maart 2018
8
Pluspunten
Het meubel is van goeie kwaliteit alsook de kranen en waskommen. Vlotte communicatie

Verbeterpunten
Had de levering in de voormiddag gevraagd en het was in de namiddag. De spiegel sensor op de verkeerde plaats geplaatst, wat jammer is natuurlijl

M.v.o. beveelt ons aan
Maria
Reet (Rumst)

24 maart 2018
10
Pluspunten
Zeer stipte en correcte afhandeling. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Verbeterpunten
Geen

Maria beveelt ons aan
Paul Vanweert
Neeroeteren

23 maart 2018
8
Pluspunten
Problemen bij de levering (pakket kwijt geraakt). Na telefonisch contact heeft badkamerxxl ervoor gezorgd dat ik toch nog mijn bestelling binnen relatief kort tijdsbestek heb gekregen.

Paul Vanweert beveelt ons aan
Anoniem

22 maart 2018
10
Pluspunten
Snelle levering en een goed beveiligde verpakking voor de goederen

Deze klant beveelt ons aan
Jorno
Bornem

21 maart 2018
10
Pluspunten
Super ervaren met dit bedrijf. Bestelling en betaling rap afgerond. Snelle verzending. Als je met een probleem of vraag zit reageren ze direct op je email met een duidelijke uitleg. Super! Ik bestel nog via badkamerxxxl! Bedankt! Groetjes!

Jorno beveelt ons aan
Françoise
Bruxelles

20 maart 2018
10
Françoise beveelt ons aan
Johan
Tienen

13 maart 2018
10
Pluspunten
Vlotte en correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Johan beveelt ons aan
Van Empten Marcel
3500 Hasselt

9 maart 2018
10
Pluspunten
Alles in orde,snelle levering

Van Empten Marcel beveelt ons aan
Marc
Lier

1 maart 2018
9
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Marc beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Johan
Culemborg

21 juni 2018
5
Pluspunten
Levering goed.

Verbeterpunten
Product slecht.

Anita
Breda

20 juni 2018
10
Anita beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2018
10
Pluspunten
Levering is snel.
De klant wordt op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging is. Erg prettig. Ga zo door!

Deze klant beveelt ons aan
Annet
Ravenstein

13 juni 2018
8
Pluspunten
Snelle en goede service, er was iets los bij onze nieuwe bbq, en het werd meteen goed opgelost.

Annet beveelt ons aan
Wendy
Hoofddorp

12 juni 2018
7
Pluspunten
Levering niet super snel, maar we op de aangeven dag geleverd.

Verbeterpunten
Instructie om de hoes te monteren of inelkaar te zetten ontbrak.

Wendy beveelt ons aan
Ten hove
Wezep

12 juni 2018
10
Ten hove beveelt ons aan
Frans van Grunsven
Harderwijk

11 juni 2018
10
Pluspunten
Voor bestelling heb ik telefonisch contact gehad en al mijn vragen zijn goed behandeld. De bestelling en levering verliep zoals was afgesproken. Dus ik ben een tevreden klant

Frans van Grunsven beveelt ons aan
Anoniem
Utrecht

10 juni 2018
10
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van producten en snelle afhandeling.

Verbeterpunten
Nvt

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

9 juni 2018
8
Pluspunten
Vlekkeloze Afhandeling

Deze klant beveelt ons aan
Hendrik Jan
Ede

8 juni 2018
7
Pluspunten
Duidelijke website, telefonisch contact mogelijk. Tuinxxl neemt zelf contact op als levering vertraagd

Verbeterpunten
Zending werd niet op vrijdag aangeleverd, maar pas maandag aangezien de bestelling "zoek" was. Mail en sms verkeer wordt gedaan door BadkamerXXL

Hendrik Jan beveelt ons aan
Martin
Dedemsvaart

8 juni 2018
6
Pluspunten
Netjes te woord gestaan via de telefoon.
Snelle reactie op deze recensie ontvangen en wederom netjes te woord gestaan.

Verbeterpunten
Afspraken moeten ze nakomen, en dat is niet gebeurd.
Na deze recensie is het kapotte pakket opgehaald zonder vooraf gebeld te zijn en het stond duidelijk op het formulier die ik getekend kreeg!

Reactie
We proberen altijd op korte termijn te reageren op email maar uiterlijk binnen 24 uur. Uw email is 's middags om 12 uur verstuurd en de volgende ochtend beantwoord. Als u mij kunt aangeven welke afspraken wij niet zijn nagekomen dan zal ik dit intern ook nog even bespreken zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.


Cor Buskop
Raamsdonksveer

4 juni 2018
8
Cor Buskop beveelt ons aan
Joe
Leiden

29 mei 2018
5
Pluspunten
Makkelijk website, Snelle bezorging

Verbeterpunten
Productkwaliteit (kachel -
er komt rook uit de deur en de bovenkant is niet goed gelast. Mijn mening - het ziet er leuk uit, maar het is niet goed ontworpen).

Joe beveelt ons aan
Anoniem
's-Hertogenbosch

29 mei 2018
6
Pluspunten
Vlot geleverd en in eerste instantie betaalbaar

Verbeterpunten
De balkonklem voldoet ten dele. Door de wind gaat hij draaien waardoor de buis beschadigd raakt ook draait de klem van de railing. Een tweede klem is dus nodig voor een veilige en duurzame oplossing. Tot mijn verbazing blijkt deze echter maar liefst anderhalf keer zo duur binnen een week.
Opletten dus.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

29 mei 2018
9
Pluspunten
Prima productie

Verbeterpunten
Je kon datum doorgeven om het te laten leveren en dan komt het niet die dag. En je moest er de gele dag voor thuis blijven, levering tussen 8 en 18.00 uur. Dat vond ik wel jammer

Deze klant beveelt ons aan
RJH Gort
BARNEVELD

28 mei 2018
10
Pluspunten
Overzichtelijk website, scherpe prijzen en snelle levering

RJH Gort beveelt ons aan
Henk-Willem
Roelofarendsveen

27 mei 2018
10
Pluspunten
Ondanks dat een leverancier hem in de steek liet loste hij dit professioneel op.
Ik zou er zo weer bestellen of het aanraden aan mijn beste vrienden

Verbeterpunten
Nvt

Henk-Willem beveelt ons aan
Henk
Zierikzee

24 mei 2018
6
Pluspunten
Ondanks de teleurstelling van een plank die aan beide kanten gescheurd was , een

Reactie
De leverancier heeft aangegeven dat scheurvorming bij dit product kan plaatsvinden en helaas kan dit ook al het geval zijn wanneer deze word geleverd. Ik kan de bank kosteloos bij u af laten halen en wij zullen het aankoop bedrag dan volledig crediteren. Wij kunnen deze helaas niet omruilen omdat de kans groot is dat er in de nieuwe bank ook scheurvorming zal zitten. Indien u graag heeft dat wij de geleverde bank retour halen neem dan even contact met ons op en dan zullen wij dit afhandelen.


Henk beveelt ons aan
Martha
Leek

24 mei 2018
2
Pluspunten
Volkomen tevreden!!!

Verbeterpunten
Geen idee alles o.k.

Martha beveelt ons aan
Anoniem

24 mei 2018
10
Pluspunten
Duidelijke info op site. Snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan
J de vries
Enschede

22 mei 2018
10
Pluspunten
Prima levering en mooi spul

J de vries beveelt ons aan
Jan
Tongeren

22 mei 2018
9
Pluspunten
Zeer vlotte levering !

Jan beveelt ons aan
Wilma
Ijsselstein

22 mei 2018
10
Pluspunten
Snel en goed geleverd erg blij mee

Wilma beveelt ons aan
Joke
Zoetermeer

20 mei 2018
3
Pluspunten
Samenwerking goed, probleempje gehad, maar correct opgelost.

Verbeterpunten
Afspraken en beloftes nakomen op kort termijn.

Reactie
Dit is helaas een kwestie geweest van een menselijk foutje. De credit nota was reeds aangemaakt maar helaas is het laatste stapje voor het terugbetalen niet helemaal goed gegaan. Mijn collega heeft dit zojuist nog doorgezet dus dit zal vandaag of morgen op uw rekening moeten staan. Indien dit niet het geval is dan verneem ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Tuinxxl


Joke beveelt ons aan
Anoniem
Almere

16 mei 2018
1
Pluspunten
Geen

Verbeterpunten
Levering veel te lang, zou binnen 5 dagen zijn. Na twee afspraken voor levering nog niet binnen, koste me wel twee dagen. Eindelijk na vier weken product geleverd.
Ondanks dit wilde ze geen korting geven, ik ben van mening dat ze de klant dan best wel ten goede mogen komen. Op internet staat ook dat ze kant en klaar zijn, uitpakken en neer zetten, maar dat klopt niet, miest ze zelf in elkaar zetten.

Anoniem

15 mei 2018
10
Pluspunten
Erg blij met onze snel geleverde tuinset

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

15 mei 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Max
Eindhoven

15 mei 2018
9
Pluspunten
Goede prijs deal, duidelijk wat je bestelt, snelle levering uit voorraad

Max beveelt ons aan
Anoniem
Amsterdam

15 mei 2018
7
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Ben niet helemaal tevreden over de constructie en uitleg

Deze klant beveelt ons aan
Willem H.
Zundert

11 mei 2018
9
Pluspunten
Betreft Tuinparasols:Zeer ruime aanbod en keuze.Bij het aanbod kan men ook de voet/hoes mede bestellen.
Service is uitstekend.(In mijn geval na aankoop een gebroken
lint-zelden voorkomend).Na contact werd wel een foto gevraagd en zeer snel behandeld met bezorging een nieuwe parasol,dus prima service.Compliment!!!

Verbeterpunten
N.V.T.

Willem H. beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding