Certificaat


Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4748 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Bernard

Deventer

5-08-2020

Badkamerxxl.nl

6

Goed

Product helemaal goed. Duidelijke instructie en kompleet aangeleverd. Leveren jullie ook in Spanje ?

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Oud Beijerland

4-08-2020

Radiatorxxl.nl

10

Snel en keurig

Ziet er goed ui en snel geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Fred

Eindhoven

4-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering, prima prijs.

Als goedkoopste aanbieder en toch geen verzendkosten en een vlotte levering.

Deze klant beveelt ons aan

Henry Verheggen

Valkenswaard

4-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Perfect

Netjes afgeleverd. Niet lang hoeven te wachten

Deze klant beveelt ons aan

Valerie

Brakel

4-08-2020

Badkamerxxl.be

8

Past perfect

Vlotte levering

Deze klant beveelt ons aan

Brigit van der Pluijm

leiden

3-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

helemaal Top..supersnel binnen 24 uur.

Nog nooit zo'n snelle bezorging gekregen! gelijk de volgende dag al.Ik stond nog in de douche,het was nog heel vroeg.

Deze klant beveelt ons aan

Roel

Ede

3-08-2020

Badkamerxxl.nl

9

Snel en betrouwbaar.

snel en eenvoudig besteld en binnen week het artikel geleverd gekregen. Top!

Deze klant beveelt ons aan

Albert

Wateringen

31-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top

Netjes op tijd, prima materiaal

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Lelystad

30-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Goede communicatie

Eenvoudig bestellen, en goede communicatie per mail. Ook het bestelde product voldoet compleet aan de verwachtingen.

Deze klant beveelt ons aan

John Pansier

Rotterdam

29-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Fijne ervaring met deze zaak

Ik kon in het assortiment kiezen uit voldoende kranen, besteld via telebankieren en laten versturen naar mijn vakantieadres. Het is allemaal prima verlopen.

Deze klant beveelt ons aan

Andre

Maurik

29-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima product en snelle levering.

Prima product en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Mike

Den Haag

28-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Bestelling, kundigheid en communicatie. Ik kan niet anders dan positief zijn. Diverse grote bestellingen gedaan en ik raad dit bedrijf aan.

Deze klant beveelt ons aan

Dicky

Enschede

27-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Met Badkamerxxl komt je nieuwe badkamer er wel!

Super geholpen en de bestelling werd snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

M

Nijensleek

26-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super!

Het product zou maandag binnen zijn, het was er vrijdag al! Super!

Deze klant beveelt ons aan

Joeri

Brugge

25-07-2020

Badkamerxxl.be

9

Zeer goede service !!

Na een kleine foute levering ivm kleur van handdouche. Hebben ze onmiddellijk telefonisch contact op genomen en de fout recht gezet !! Top A+++

Deze klant beveelt ons aan

Cathrien

Hattem

24-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig

De houten ladder voor onze badkamer is heel mooi! Ziet er precies zo uit als op jullie website. Mooi hout, mooi afgewerkt. Een echte aanrader! We kregen hem ook eerder dan eerst kon. We werden daar netjes over gebeld na wat mailcontact om een bezorgafspraak te maken. Wij zijn heel tevreden!!!! Dank jullie wel!

Deze klant beveelt ons aan

Mohammad Raza

Zaandam

24-07-2020

Radiatorxxl.nl

10

Geweldif

Alles prima alleen de bezorger brengt de radiator niet naar je appartement, wat wel vervelend was. Verder prima service van RadiatorXXL.

Deze klant beveelt ons aan

Martin MC Vermeulen

's-Gravenhage

24-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Netjes en op tijd

heb een badmeubel besteld en deze was netjes en op tijd geleverd. Moet het nog in elkaar zetten maar ziet er goed uit .

Deze klant beveelt ons aan

eddy

bree

22-07-2020

Badkamerxxl.be

10

zeer goed op de dag geleverd.

uitstekend. alleen geen mail gehad op welk uur er geleverd werd. halve dag gewacht

Deze klant beveelt ons aan

E

Hilversum

22-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Snelle levering!

Duidelijke foto’s en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Elke

Utrecht

21-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Ik ben zeer tevreden

ik heb een handdoekenrek besteld voor in de badkamer. Badkamer XXL had deze op voorraad terwijl ik deze nergens anders zo precies kon vinden als ik wilde. Het is een mooi product waar ik heel blij mee ben. Snel en netjes geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Bas

Losser

21-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Gewoon goed

Duidelijke site, netjes geleverd niks aan op te merken

Deze klant beveelt ons aan

Linda

Beuningen

21-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Snelle levering

Snelle levering, overzichtelijke webwinkel, netjes verpakt

Deze klant beveelt ons aan

Bart

Lossie

21-07-2020

Badkamerxxl.be

7

Product ok levering iets minder

Het product dat ik bestel heb ben ik zeker tevreden van. Jammer dat de levering niet op tijd gebeurd gelijk op jullie site word aangegeven. Ik moet wel zeggen dat jullie klantendienst zeer vriendelijk was toen ik ze belde en direct uitzocht wat er was misgegaan.

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Voorschoten

18-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima!

Snelle levering, degelijk verpakt en redelijke prijs.

Deze klant beveelt ons aan

Reini Bel

Deventer

18-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Heel goed

Ben erg tevreden

Deze klant beveelt ons aan

Ton

Breda

18-07-2020

Radiatorxxl.nl

10

zeer goed

website duidelijk, bestelling makkelijk te maken, levering op tijd, product goed, een webwinkel die doet wat het zegt, geweldig!.

Deze klant beveelt ons aan

Dick

Groningen

17-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super

Altijd snelle reactie op mijn vraag naar bepaalde artikelen Snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

H.S. Van Loon

0nderdendam

16-07-2020

Radiatorxxl.nl

9

Perfect.

Perfect geregeld,en snelle levering .dikke duim

Deze klant beveelt ons aan

René

Woudenberg

15-07-2020

Radiatorxxl.nl

10

Snelle correcte levering, goed antwoord op vragen

Volgende dag radiator keurig ingepakt ontvangen. Nadere vragen over aansluiten radiator goed beantwoord.

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen

Apeldoorn

15-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Uitstekend!

Snelle levering, zeer goed verpakt, scherpe prijs.

Deze klant beveelt ons aan

Richard

Hoofddorp

15-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Uitmuntend

Had totaal geen ervaring, totdat ik een douchekop moest hebben, na bestelling keurig op de hoogte gehouden. Kreeg zelfs bericht dat de firma die af zou leveren vertraging had. Dus geen ervaring ging naar uitmuntende service. Jammer dat er vertraging in aflevering was, maar daar staat de naam ook voor. Duurt Heel Lang. .

Deze klant beveelt ons aan

Ellen

Culemborg

15-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Service met een hoofdletter!

Ik had een bestelling gedaan en deze werd snel geleverd. Bij het installeren bleek er een onderdeel schade te hebben. Foto van gemaakt, gemaild nasr de klantenservice. Ik kreeg snel antwoord terug dat het was doorgestuurd aan de leverancier. Op het moment dat ik de mail met de oplossing retour kreeg werd er aangebeld en werd er een nieuw exemplaar geleverd. Zo fijn dat het zo soepel en snel ging. Ze snappen het bij badkamerxxl heel goed hoe een online winkel service biedt, alsof het de winkel op de hoek van de straat is. Chapeau!!!

Deze klant beveelt ons aan

Oscar

Rotterdam

15-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top bedrijf met top service!!!

Al 4 x wat besteld van de grohe warm sunset lijn, laatste x een kleine beschadiging, volgende dag gelijk een nieuwe en de oude met de chauffeur mee gegeven, top service en klant vriendelijkheid!!!!

Deze klant beveelt ons aan

Wim van der Klugt

EINDHOVEN

15-07-2020

Badkamerxxl.nl

6

Goed bedrijf, alleen de communicatie kan beter!

2 toiletten, een douchebak en een badkuip besteld. Levering bevestigd voor 23 juni j.l. Op 23 juni alleen de 2 toiletten geleverd, de douchebak en de badkuip werden doorgeschoven naar 30 juni, toen naar 3 juli ! In de tussenliggende tijd wel wat mailwisseling geweest tussen ons en Badkamerwinkel, dat het bij Duravit erg druk was en ze een achterstand hadden, we zouden op de hoogte gehouden worden ! Echter vanmorgen 15 juli staat er volstrekt onverwacht en zonder aankondiging een vrachtwagen voor de deur welke de douchebak en de badkuip komt afleveren !! De chauffeur had geluk dat we per toeval thuis waren.

Deze klant beveelt ons aan

Edwin

Boxtel

14-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Topservice en snelle levering

Na de bestelling werd alles netjes de volgende dag geleverd. Snel en makkelijk, helemaal top!!

Deze klant beveelt ons aan

Pascalle

Amsterdam

14-07-2020

Radiatorxxl.nl

10

Snel

Snelle levering en vriendelijke afhandeling

Deze klant beveelt ons aan

Karen

Lokeren

14-07-2020

Badkamerxxl.be

9

Alles correct verlopen

De levering was 1 dag later dan voorzien. Het artikel was zeer stevig ingepakt.

Deze klant beveelt ons aan

Ernst Pijpers

GELDROP

13-07-2020

Badkamerxxl.nl

7

goed product

goed produkt

Deze klant beveelt ons aan

GSM

Duiven

12-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Zeer positief

Ook bij een kleine bestelling, zeer goede service

Deze klant beveelt ons aan

wilfried

nieuwpoort

10-07-2020

Badkamerxxl.be

10

prima service en naverkoop

Was een tweede keer dat ik een wisselstuk nodig had. Eerste maal was een breuk door mijn schuld, tweede keer een versleten rubber onderaan een douchedeur. Dit werd zonder probleem in garantie vervangen(2j oud). telkens art nr doorgegeven en een paar dagen later al reactie dat het stuk geleverd kon worden. Is zeker een aan te bevelen firma.

Deze klant beveelt ons aan

Martijn

Scherpenzeel

10-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Een verademing tussen alle sanitair zaken

Wij gingen een nieuwe badkamer bouwen en zochten nieuwe kranen. Bij badkamerxxl fantastisch goed geholpen. Eindelijk een zaak met een eerlijk advies, die ook goed naar de klant luistert. In de toekomst laat ik alle sanidump enz. zaken lekker links liggen.

Deze klant beveelt ons aan

Luc

Beerse - België

10-07-2020

Badkamerxxl.be

9

Alles vlot verlopen.

Vlotte levering, concurrentiële prijszetting en top materialen. Ik ben een tevreden klant. Proficiat Badkamer XXL.

Deze klant beveelt ons aan

Kim

Apeldoorn

10-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Tevreden

NVT

Deze klant beveelt ons aan

John

Heemskerk

9-07-2020

Badkamerxxl.nl

8

Snelle levering op geplande datum

Prima en snelle service. Radiator is op de geplande datum geleverd en uitstekend verpakt. Behalve de verpakking in karton was daar overheen ook een folie gewikkeld. Kans op transsportschade is hiermee tot een minimum beperkt.

Deze klant beveelt ons aan

Silvain

Tilburg

9-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle Levering en beste prijs

Snel geleverd conform afspraak, duidelijke webshop. Beste prijs voor dit artikel op internet.

Deze klant beveelt ons aan

Gijs

Katwijk

9-07-2020

Badkamerxxl.nl

8

Gewoon goed

Besteld, op tijd geleverd, had nog een vraag en werd gelijk geholpen

Deze klant beveelt ons aan

Esmée

Groningen

8-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top

Super service, snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Harivola Loic RABEHAJA

Amsterdam

8-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Client satisfaction: First!

I ordered a sink and did not know it would be delivered in two packages. I received the first package on time, but the second one went missing. I called them, we figured out that it was an issue with the carrier and they straight away helped me get my order in check. I got it 2 days later which was totally fine!

Deze klant beveelt ons aan

Michiel

Eindhoven

8-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

beste prijs, snel geleverd

beste prijs, snel geleverd, wat wil je nog meer?

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen