Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over RadiatorXXL.nl

Klanten geven ons een 9.2


Op basis van 2735 beoordelingen.
99% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Mitchel
Zaandam

20 september 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Altijd op tijd, goed en duidelijk.

Mitchel beveelt ons aan
Deep design
Zaandam

19 september 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Op tijd. duidelijk en goedkoop.

Verbeterpunten
Niet

Deep design beveelt ons aan
Wil
Schellinkhout

19 september 2017

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Correcte afhandeling van de levering van artikel dat niet voorradig was

Verbeterpunten
Even de voorraad checken voor een bevestiging wordt verstuurd.

Wil beveelt ons aan
Anoniem

19 september 2017

Via BadkamerXXL.be
9
Pluspunten
Goeie bereikbare en vriendelijke support

Verbeterpunten
Betere koerierdiensten proberen te selecteren

Deze klant beveelt ons aan
Erik
Teteringen

19 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Zeer goede service en communicatie
Alle artikelen keurig geleverd op afgesproken tijden
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Erik beveelt ons aan
Martijn
Uden

18 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle en nette levering. Gewoon zoals het hoort.

Martijn beveelt ons aan
Frank
Zeist

18 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
6
Pluspunten
Goede en nette klantenservice, goed bereikbaar.

Verbeterpunten
Bij BadkamerXXL een wastafelmeubel besteld; ondanks dat het bijna 400 EUR duurder was dan bij andere aanbieders, konden zij veel eerder leveren. Helaas werd de levering tot 2x toe uitgesteld, waardoor ik uiteindelijk toch nog op hetzelfde moment, maar dan voor 400 EUR meer, het meubel in huis had. Erg jammer...

Frank beveelt ons aan
Peter
Hoofddorp

18 september 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Peter beveelt ons aan
Piet
Rijsenhout

14 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Goede en snelle levering.

Piet beveelt ons aan
De korte
Gouda

14 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering en leuke website!

De korte beveelt ons aan
Marc
Tessenderlo

13 september 2017

Via BadkamerXXL.be
9
Pluspunten
Goede service en levering

Marc beveelt ons aan
LP
Friesland

13 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering en meerdere betaalmethodes zonder extra kosten. Ook handig is dat je het product op locatie kunt afhalen. Prijs/kwaliteit in verhouding.

Verbeterpunten
Geen

LP beveelt ons aan
Florence
's - Hertogenbosch

13 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Super nette service, mooie producten, hufterproof verpakt.

Florence beveelt ons aan
Paul
Roosdaal

13 september 2017

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Perfecte levering van hangtoiletten, goede verpakking, levertijd goed gerespecteerd.

Verbeterpunten
Geen

Martin

12 september 2017

Via RadiatorXXL.nl
9
Pluspunten
Uitstekende service, correcte klantenbenadering, snelle levering

Martin beveelt ons aan
Bong
S,Hertogenbosch

11 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Bong beveelt ons aan
Suzanne
Vleuten

11 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering, compleet product met kwaliteit.

Verbeterpunten
Op de dag van levering zou ik een uur van te voren worden gebeld. Dit is niet gebeurd, waardoor ik niet op het afleveradres aanwezig was. Een nieuwe afspraak inplannen was lastig, het meubel is toen (met mijn toestemming natuurlijk) voor de deur gezet.
Verbeterpunt is dus wat mij betreft het contact voor de levering. Het is geen prettig gevoel als het gehele meubel buiten voor de deur staat.

Suzanne beveelt ons aan
Adri

11 september 2017

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle en correcte levering en vriendelijke afhandeling aan de telefoon bij product ruilen

Adri beveelt ons aan
Yil bvba
Perk

11 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Kwaliteit producten

Yil bvba beveelt ons aan
Duke

11 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering en perfecte service ook na verkoop!

Duke beveelt ons aan
Anoniem

11 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
4
Verbeterpunten
Via internet mogelijkheid om bezorgtijdstip te veranderen. Niet bellen als iemand niet thuis is.

Reactie
Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. We werken met verschillende leveranciers, waardoor het voor ons moeilijk is om tijdstippen van alle leveringen te achterhalen. We doen ons best om zo veel mogelijk Track & Trace informatie door te sturen, maar in uw geval is dat helaas niet gelukt.

Daarnaast verzoeken we de chauffeurs altijd om voor levering even te bellen. Maar dit wordt helaas niet altijd door elke chauffeur gedaan. We zullen hiervan melding maken en we hopen dat dit in de toekomst beter opgepakt wordt.

Hopelijk bent u uiteindelijk wel tevreden met het artikel. Zo niet, dan doen we er alles aan om tot een oplossing te komen.

Team badkamerxxl.nl - Bewonen


Ingrid
Venray

9 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Toch nog snelle levering van de bestelling, alleen vraag ik me wel af of de aankoop wel zijn aankoop prijs waarde heeft. Onze huidige toiletbril andere kwaliteit en staat model merk naam op en zwaarder, nu oogt deze goedkoper . ( maar aankoop € 227 was ) dus vraag of dit dan wel klopt...... maar zit ook garantie op van 10 jaar ? via Sphinx of via jullie? Ben benieuwd hoelang mee gaat, vorige bijna 19 jaar :-) Dus als jullie terug reactie willen geven graag. Verder netjes bezorgd en zorg ingepakt verzonden, tevens telefoon ontvangen dat eerder geleverd kon worden dan geplande datum op de factuur eind september. succes met jullie bedrijf . met vriendelijke groet Ingrid

Verbeterpunten
Geen

Ingrid beveelt ons aan
J. Snijder
Stein

9 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering.
na controle bleek doucherand erg krom wordt as maandag opgehaald, dan beoordeeld?? en dan pas gecrediteerd.
Dus afwachten maar.

J. Snijder beveelt ons aan
De Boer Melkkoeltanks
Borgercompagnie

8 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Losse problemen goed op.
Houden je op de hoogte
Als het op voorraad is snelle levering

Verbeterpunten
Levertijden beter aangeven.

De Boer Melkkoeltanks beveelt ons aan
Anoniem

8 september 2017

Via BadkamerXXL.be
10
Deze klant beveelt ons aan
JJ
Emmen

8 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
JJ beveelt ons aan
Pleisterwerken Elslander filip
Meensel-kiezegem

7 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Heel snelle levering

Pleisterwerken Elslander filip beveelt ons aan
Anoniem

7 september 2017

Via BadkamerXXL.be
8
Verbeterpunten
Creation of account, in order to have an overview of orders

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

6 september 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

6 september 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Mitchel
Zaandam

20 september 2017
10
Pluspunten
Altijd op tijd, goed en duidelijk.

Mitchel beveelt ons aan
Deep design
Zaandam

19 september 2017
10
Pluspunten
Op tijd. duidelijk en goedkoop.

Verbeterpunten
Niet

Deep design beveelt ons aan
Peter
Hoofddorp

18 september 2017
10
Peter beveelt ons aan
Martin

12 september 2017
9
Pluspunten
Uitstekende service, correcte klantenbenadering, snelle levering

Martin beveelt ons aan
Adri

11 september 2017
8
Pluspunten
Snelle en correcte levering en vriendelijke afhandeling aan de telefoon bij product ruilen

Adri beveelt ons aan
Anoniem

6 september 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Wesley
Bergen op zoom

3 september 2017
9
Pluspunten
Een woord top! Eind van de middag besteld voor 16:00 volgende ochtend 08:00 netjes bezorgd. Zou het iedereen aanbevelen.

Verbeterpunten
Geen

Wesley beveelt ons aan
Jolanda
Rijswijk

21 augustus 2017
10
Pluspunten
Bestelling soepel en vlot verwerkt.

Jolanda beveelt ons aan
Anoniem

8 augustus 2017
8
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Chauffeur wilde de 60 kg wegende radiator op de oprit zetten. Met hulp van mijn vrouw is hij toch nog in de woonkamer terecht gekomen.

Deze klant beveelt ons aan
Wyrwiak
Haarlem

30 juli 2017
10
Pluspunten
Snel en makkelijk

Wyrwiak beveelt ons aan
Tim
Middelburg

29 juli 2017
10
Pluspunten
Keurige snelle levering.
Alles zoals omschreven.
Perfect!

Tim beveelt ons aan
Anoniem

26 juli 2017
8
Pluspunten
Vandag besteld, morgen bezorgd

Verbeterpunten
Een radiator van 3 meter lang is zwaar en kun je niet door 1 bezorger laten afleveren. Hierdoor moest ik meetillen om de radiator in huis te krijgen.

Deze klant beveelt ons aan
Monique
Haarlem

24 juli 2017
10
Pluspunten
Zeer tevreden en snelle levering

Verbeterpunten
Geen

Monique beveelt ons aan
Anoniem
Maastricht

23 juli 2017
10
Pluspunten
Goede service, snelle levering

Deze klant beveelt ons aan
Hans
Schoorl

17 juli 2017
8
Pluspunten
Duidelijke en vriendelijke informatie over wat bij te bestellen bij radiator via chat.
uitgebreide keuze.

Verbeterpunten
Ophangsysteem bij Brugman radiator onhandig, vooral wanneer je in een heel krappe ruimte moet werken

Hans beveelt ons aan
Art
Beverwijk

17 juli 2017
10
Pluspunten
Beschadiging aan een radiator snel opgepakt en snel opgelost.
Snelle levering.

Verbeterpunten
Bezorgtijdstip beter communiceren of kunnen kiezen.

Art beveelt ons aan
Rytuig
Groningen

10 juli 2017
9
Pluspunten
Goedkoop/goed/snelle levering

Verbeterpunten
Geen

Rytuig beveelt ons aan
Herman
Nieuwegein

9 juli 2017
9
Pluspunten
Geen bijzondere zaken te melden. Gewoon per internet besteld, betaald en zij hebben op tijd en op de juiste plaats geleverd. Gewoon goed dus.

Verbeterpunten
Geen

Herman beveelt ons aan
Anoniem

4 juli 2017
7
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Pas bij de levering bleek het product erg zwaar te zijn en daardoor onmogelijk om dit door één persoon te laten dragen. Het was handig geweest om dit van tevoren te weten, zodat wij een paar extra handen hadden kunnen regelen (de bezorger gaf aan niet hiermee te kunnen helpen).

Deze klant beveelt ons aan
Tsvet
Almere

19 juni 2017
9
Pluspunten
Correct en concreet, klant en resultaat gericht, efficient in de bezorging.

Verbeterpunten
Het was beter bij de ontvangen produkt "radiator' schriftelijke aanwijzing voor de montage er toe te voegen. Wat ik nu ontving was erg karig en onvoldoende.

Tsvet beveelt ons aan
Pierre
Venray

15 juni 2017
9
Pluspunten
Snelle Levering en een goede makkelijke Website.
Zo de juiste spullen gevonden.

Pierre beveelt ons aan
Lon
Westland

12 juni 2017
7
Pluspunten
Bestelling was op tijd.
radiator voldeed aan de bestelling.

Verbeterpunten
Negatief:
Ophangbeugels zaten in de verpakking.
Er werd geadviseerd om beugels gelijk met de bestelling te kopen. Nu heb ik een zet beugels over.

Lon beveelt ons aan
Joost
Enschede

7 juni 2017
9
Joost beveelt ons aan
Ingrid
Schagen

29 mei 2017
10
Pluspunten
Duidelijk over wanneer product bezorgd werd (tijdspanne van 2 uur)
Duidelijke website
Snelle levering

Ingrid beveelt ons aan
Nathalie
Nijmegen

28 mei 2017
10
Pluspunten
Zeer servicegericht. Communicatief vaardig. Netjes en snel. Ik ben één en al lof. Klant is koning is bij dit bedrijf het motto.

Nathalie beveelt ons aan
Wim
Lansingerland

9 mei 2017
10
Pluspunten
Mooie site, waar je heel gemakkelijk kunt bestellen. Goede feedback. Zeer snelle levering. Hele aardige chauffeur. Helemaal top.

Wim beveelt ons aan
E.Wouters Bouwservice
Heerlen

3 mei 2017
9
Pluspunten
Goede snelle levering.

E.Wouters Bouwservice beveelt ons aan
T de Haan
Veenendaal

2 mei 2017
8
Pluspunten
Snelle levering
Radiator nog niet geplaatst dus kan daar niets van zeggen

T de Haan beveelt ons aan
Anoniem

25 april 2017
10
Pluspunten
Goede informatie en snelle levering de dag na aankoop

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Peter V
Kudelstaart

17 april 2017
9
Pluspunten
Goed product, goed advies, snelle reactie op vragen

Verbeterpunten
Het zou mooi zijn als het transportbedrijf in ieder geval een dagdeel (of een tijdsvak) zou kunnen aangeven voor aflevering .

Peter V beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Erik
Teteringen

19 september 2017
10
Pluspunten
Zeer goede service en communicatie
Alle artikelen keurig geleverd op afgesproken tijden
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Erik beveelt ons aan
Martijn
Uden

18 september 2017
10
Pluspunten
Snelle en nette levering. Gewoon zoals het hoort.

Martijn beveelt ons aan
Frank
Zeist

18 september 2017
6
Pluspunten
Goede en nette klantenservice, goed bereikbaar.

Verbeterpunten
Bij BadkamerXXL een wastafelmeubel besteld; ondanks dat het bijna 400 EUR duurder was dan bij andere aanbieders, konden zij veel eerder leveren. Helaas werd de levering tot 2x toe uitgesteld, waardoor ik uiteindelijk toch nog op hetzelfde moment, maar dan voor 400 EUR meer, het meubel in huis had. Erg jammer...

Frank beveelt ons aan
Piet
Rijsenhout

14 september 2017
9
Pluspunten
Goede en snelle levering.

Piet beveelt ons aan
De korte
Gouda

14 september 2017
10
Pluspunten
Snelle levering en leuke website!

De korte beveelt ons aan
LP
Friesland

13 september 2017
9
Pluspunten
Snelle levering en meerdere betaalmethodes zonder extra kosten. Ook handig is dat je het product op locatie kunt afhalen. Prijs/kwaliteit in verhouding.

Verbeterpunten
Geen

LP beveelt ons aan
Florence
's - Hertogenbosch

13 september 2017
10
Pluspunten
Super nette service, mooie producten, hufterproof verpakt.

Florence beveelt ons aan
Bong
S,Hertogenbosch

11 september 2017
10
Bong beveelt ons aan
Suzanne
Vleuten

11 september 2017
8
Pluspunten
Snelle levering, compleet product met kwaliteit.

Verbeterpunten
Op de dag van levering zou ik een uur van te voren worden gebeld. Dit is niet gebeurd, waardoor ik niet op het afleveradres aanwezig was. Een nieuwe afspraak inplannen was lastig, het meubel is toen (met mijn toestemming natuurlijk) voor de deur gezet.
Verbeterpunt is dus wat mij betreft het contact voor de levering. Het is geen prettig gevoel als het gehele meubel buiten voor de deur staat.

Suzanne beveelt ons aan
Yil bvba
Perk

11 september 2017
10
Pluspunten
Kwaliteit producten

Yil bvba beveelt ons aan
Duke

11 september 2017
10
Pluspunten
Snelle levering en perfecte service ook na verkoop!

Duke beveelt ons aan
Anoniem

11 september 2017
4
Verbeterpunten
Via internet mogelijkheid om bezorgtijdstip te veranderen. Niet bellen als iemand niet thuis is.

Reactie
Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. We werken met verschillende leveranciers, waardoor het voor ons moeilijk is om tijdstippen van alle leveringen te achterhalen. We doen ons best om zo veel mogelijk Track & Trace informatie door te sturen, maar in uw geval is dat helaas niet gelukt.

Daarnaast verzoeken we de chauffeurs altijd om voor levering even te bellen. Maar dit wordt helaas niet altijd door elke chauffeur gedaan. We zullen hiervan melding maken en we hopen dat dit in de toekomst beter opgepakt wordt.

Hopelijk bent u uiteindelijk wel tevreden met het artikel. Zo niet, dan doen we er alles aan om tot een oplossing te komen.

Team badkamerxxl.nl - Bewonen


Ingrid
Venray

9 september 2017
8
Pluspunten
Toch nog snelle levering van de bestelling, alleen vraag ik me wel af of de aankoop wel zijn aankoop prijs waarde heeft. Onze huidige toiletbril andere kwaliteit en staat model merk naam op en zwaarder, nu oogt deze goedkoper . ( maar aankoop € 227 was ) dus vraag of dit dan wel klopt...... maar zit ook garantie op van 10 jaar ? via Sphinx of via jullie? Ben benieuwd hoelang mee gaat, vorige bijna 19 jaar :-) Dus als jullie terug reactie willen geven graag. Verder netjes bezorgd en zorg ingepakt verzonden, tevens telefoon ontvangen dat eerder geleverd kon worden dan geplande datum op de factuur eind september. succes met jullie bedrijf . met vriendelijke groet Ingrid

Verbeterpunten
Geen

Ingrid beveelt ons aan
J. Snijder
Stein

9 september 2017
8
Pluspunten
Snelle levering.
na controle bleek doucherand erg krom wordt as maandag opgehaald, dan beoordeeld?? en dan pas gecrediteerd.
Dus afwachten maar.

J. Snijder beveelt ons aan
De Boer Melkkoeltanks
Borgercompagnie

8 september 2017
8
Pluspunten
Losse problemen goed op.
Houden je op de hoogte
Als het op voorraad is snelle levering

Verbeterpunten
Levertijden beter aangeven.

De Boer Melkkoeltanks beveelt ons aan
JJ
Emmen

8 september 2017
9
JJ beveelt ons aan
Pleisterwerken Elslander filip
Meensel-kiezegem

7 september 2017
9
Pluspunten
Heel snelle levering

Pleisterwerken Elslander filip beveelt ons aan
Anoniem

6 september 2017
9
Deze klant beveelt ons aan
Emile
Haastrecht

6 september 2017
10
Pluspunten
Prima geregeld, 1 artikel was beschadigd bij ontvangst. de volgende dag werd gelijk een nieuwe toegestuurd.

Emile beveelt ons aan
Frank
Utrecht

4 september 2017
8
Pluspunten
Toen het product toch voorradig bleek, werd het - in overleg -
aanzienlijk eerder bezorgd dan ewerst was toegezegd

Verbeterpunten
- een handleiding voor het plaatsen (of een verwijzing naar internet) ontbrak
- de pluggen waren volgens mij iets te ruim voor de bijgeleverde schroeven

Frank beveelt ons aan
Maurice
Bergschenhoek

4 september 2017
8
Pluspunten
Goede en snelle klantenservice , verwerking van retour zeer snel gedaan.

Maurice beveelt ons aan
D Wolbers Interieurbouw
Groningen

3 september 2017
9
Pluspunten
Snelle service
Meedenken met de klant bij keuze van het product

D Wolbers Interieurbouw beveelt ons aan
Birgit
Amersfoort

2 september 2017
10
Pluspunten
Bereikbaar, aanspreekbaar, advies. Ik had een foutieve bestelling geplaatst en kon probleemlios gecorrigeerd worden. Afgeleverd zoals afgesproken. Fijne website met oa 'maak je product kompleet'

Zeer tevredeb

Birgit beveelt ons aan
Ruurd
Sappemeer

31 augustus 2017
9
Pluspunten
Bedrijf spant zich in om leveranciers te vinden voor zo snel mogellijke levering.

Verbeterpunten
Geef duidelijk aan dat bij bestelling wc-pot, ondanks benaming duobloc, er toch apart een reservoir dient te worden aangeschaft.

Ruurd beveelt ons aan
J
Helmond

31 augustus 2017
8
Pluspunten
Snel en correct

J beveelt ons aan
Ron
Almere

31 augustus 2017
10
Pluspunten
Snel en goed geleverd

Ron beveelt ons aan
Anoniem

31 augustus 2017
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 augustus 2017
10
Pluspunten
Flexibel met retourneren en eerst nieuwe product toesturen ipv wachten tot de retour binnen is. Denken ook goed mee!

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 augustus 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Norbert
Oirschot

29 augustus 2017
10
Norbert beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

19 september 2017
9
Pluspunten
Goeie bereikbare en vriendelijke support

Verbeterpunten
Betere koerierdiensten proberen te selecteren

Deze klant beveelt ons aan
Marc
Tessenderlo

13 september 2017
9
Pluspunten
Goede service en levering

Marc beveelt ons aan
Paul
Roosdaal

13 september 2017
10
Pluspunten
Perfecte levering van hangtoiletten, goede verpakking, levertijd goed gerespecteerd.

Verbeterpunten
Geen

Anoniem

8 september 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

7 september 2017
8
Verbeterpunten
Creation of account, in order to have an overview of orders

Deze klant beveelt ons aan
Guy
Brussel

31 augustus 2017
9
Pluspunten
Een correct en snelle levering

Verbeterpunten
/

Guy beveelt ons aan
Khoa Doan
Liedekerke

27 augustus 2017
9
Pluspunten
Heel goed communicatie, correct prijs en perfect afhandeling.

Khoa Doan beveelt ons aan
Anouk
Antwerpen

24 augustus 2017
10
Pluspunten
Heel correcte levering
facturatie perfect

Anouk beveelt ons aan
Patrick
Gent

20 augustus 2017
9
Pluspunten
Snelle service

Patrick beveelt ons aan
Anoniem

16 augustus 2017
7
Pluspunten
Vlotte levering van de gevraagde producten. Geen verdere opmerkingen

Deze klant beveelt ons aan
Kurt Everaerts
Braine L'Alleud

15 augustus 2017
10
Kurt Everaerts beveelt ons aan
Ann
Tielt

12 augustus 2017
10
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering.

Verbeterpunten
/

Ann beveelt ons aan
Anoniem

10 augustus 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Darek724
Lummen

9 augustus 2017
10
Pluspunten
Alles PRIMA!!

Darek724 beveelt ons aan
Bvba Jacobs Guy
Dilsen-Stokkem

8 augustus 2017
7
Pluspunten
Snelle levering. Met de nodige aandacht voor produktbescherming.

Verbeterpunten
Te ruime tijdsindicatie (8h-22h) betreffende de leveringstijd. Mag wat meer specifiek.

Bvba Jacobs Guy beveelt ons aan
Jeroen

3 augustus 2017
10
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering en goede kwaliteit

Jeroen beveelt ons aan
Jurgen
Oostrozebeke

1 augustus 2017
8
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit

Verbeterpunten
Leveringstijd niet zoals geadverteerd

Jurgen beveelt ons aan
Luc
Kapellekouter 7 2890 st amands

30 juli 2017
9
Pluspunten
De prijs is goed

Verbeterpunten
In onze levering zaten twee onderdelen niet in de doos. De handleiding en de houder van de handdouche.
Hoe kan
Ik deze bekomen?

Luc beveelt ons aan
Anoniem

29 juli 2017
9
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

28 juli 2017
10
Pluspunten
Wij vroegen later te leveren omdat wij op verlof waren, en jawel er werd op de gevraagde dag geleverd. Bedankt

Deze klant beveelt ons aan
Yves
Sint-Joris-Weert

24 juli 2017
8
Pluspunten
Snelle levering en voldeed volledig aan de verwachtingen

Yves beveelt ons aan
Anoniem

14 juli 2017
10
Pluspunten
Snel/efficiënt/meedenkend

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Bruno
Loppem

27 juni 2017
9
Pluspunten
Correct en no-nonse !

Bruno beveelt ons aan
Katrien
Vosselaar

27 juni 2017
10
Pluspunten
Correcte levering op de afgesproken dag. Proactief en vrijblijvend aanbod om toch vroeger te leveren zodra het product bij hen zelf beschikbaar was.

Katrien beveelt ons aan
Anoniem
Boutersem

26 juni 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Leveren gratis maken

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

13 juni 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Dirk
Brussel

12 juni 2017
6
Verbeterpunten
Stiptheid levering en communicatie

Dirk beveelt ons aan
Bart
Maarkedal

8 juni 2017
10
Pluspunten
Zeer goede prijs, perfecte service

Bart beveelt ons aan
Laurence
Gent

30 mei 2017
9
Pluspunten
Correct

Laurence beveelt ons aan
Willems
Visé, Belgique

23 mei 2017
9
Willems beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wil
Schellinkhout

19 september 2017
10
Pluspunten
Correcte afhandeling van de levering van artikel dat niet voorradig was

Verbeterpunten
Even de voorraad checken voor een bevestiging wordt verstuurd.

Wil beveelt ons aan
Gaby
Margraten.

15 augustus 2017
10
Pluspunten
Snelle service. En heel tevreden over de aankoop.

Gaby beveelt ons aan
Silvia
Almere

26 juli 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Silvia beveelt ons aan
Anoniem

21 juli 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Rob
Alkmaar

17 juli 2017
10
Pluspunten
Vlotte levering en prima product

Rob beveelt ons aan
Marie-Therese
Wilrijk

12 juli 2017
9
Marie-Therese beveelt ons aan
Ron
PURMEREND

2 juli 2017
8
Pluspunten
Goed persoonlijk contact bij telefoongesprek

Verbeterpunten
Reactie op e mail duurde te lang

Ron beveelt ons aan
Anoniem
Apeldoorn

28 juni 2017
10
Pluspunten
Heb hier niets aan toe te voegen, alles perfect geregel

Deze klant beveelt ons aan
Yvonne
Vlaardingen

22 juni 2017
9
Pluspunten
Na ontvangst van onze eerste ligbed vorige week hebben we meteen een tweede ligbed besteld welke vandaag is binnengekomen. Zijn zeer tevreden over de kwaliteit en ook over de snelle levering. Ook willen we nog even de vlotte telefonische service complimenteren. Kortom, alles top.

Verbeterpunten
Geen

Yvonne beveelt ons aan
Anoniem

22 juni 2017
9
Deze klant beveelt ons aan
Eva
Wemeldinge

21 juni 2017
10
Pluspunten
Snelle levering
goed verpakt
helder over status bestelling

Eva beveelt ons aan
Irma
Standdaarbuiten

19 juni 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Had een Wicker ligbed met taupe kussen, maar vind het kussen erg bruin. Wat ik zeer jammer vind.
Had erg graag een taupe kleur gehad.

Irma beveelt ons aan
Rensen
Twello

17 juni 2017
8
Rensen beveelt ons aan
Anoniem
Buitenpost

13 juni 2017
10
Pluspunten
Het ligbed was op voorraad en werd super snel geleverd! We konden er in het weekend direct van genieten. Goede service, echte aanrader!

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
J. De Jong

13 juni 2017
8
Pluspunten
Netjes verpakt verzonden. Prachtige parasol. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Verbeterpunten
Levering duurde 4 dagen, maar dit was bij het bestellen wel direct aangegeven. Had wat sneller gemogen.

J. De Jong beveelt ons aan
Anoniem

11 juni 2017
10
Pluspunten
Goede en snelle services

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

9 juni 2017
10
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Wouter Bos
Heerhugowaard

8 juni 2017
10
Pluspunten
Goede producten en uitstekende informatie over de levering

Verbeterpunten
Meer artikelen op voorraad houden, zodat de levertijden korter zijn.

Wouter Bos beveelt ons aan
Gerard
Heerhugowaard

7 juni 2017
10
Verbeterpunten
Geen

Gerard beveelt ons aan
Anoniem

7 juni 2017
10
Pluspunten
Supersnelle levering

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Petra
Veldhoven

27 mei 2017
10
Pluspunten
Een 10.

Verbeterpunten
Geen

Petra beveelt ons aan
Mo
Vroomshoop

26 mei 2017
6
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Wel alles mee leveren, miste 1 boutje. Verder was alles in orde.

Reactie
Goed om te horen dat je tevreden bent met de levering en het product! Onze excuses dat er een boutje miste. Hopelijk kon je alsnog de tuinhaard goed in elkaar zetten. Mocht je nog tegen problemen aanlopen, laat het ons weten. Dan kunnen we tot een oplossing komen.


Mo beveelt ons aan
Lia
GOUDA

25 mei 2017
9
Pluspunten
Snelle levering, erg goede service, vriendelijke mensen, denken mee met klant

Verbeterpunten
Geen

Lia beveelt ons aan
Carla
Leiden

13 mei 2017
10
Pluspunten
Snelle levering

Carla beveelt ons aan
Barry
Soest

11 mei 2017
8
Pluspunten
Goede prijsstelling en heldere communicatie.
Veel betaalmogelijkheden waaronder Afterpay.

Verbeterpunten
Track&Trace code aanleveren bij versturen.

Barry beveelt ons aan
Gert
Amstelveen

2 mei 2017
5
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Verbeter de controle over de levering (er werd op zaterdag geleverd terwijl van te voren was afgesproken om op maandag te leveren). Controleer beter de te leveren onderdelen (er waren verkeerde onderdelen geleverd)

Reactie
Bedankt voor je feedback Gert,

Mijn excuses dat het pakket 2 dagen eerder is geleverd dan gepland. Wij maken gebruik van PostNL en daarbij kunnen we niet aangeven of het zaterdag of maandag komt. Beide keren zijn we genoodzaakt om de pakketten vrijdag bij PostNL aan te bieden. Bij PostNL is het per regio zeer verschillend of het wel of niet zaterdag geleverd wordt. Je kreeg de avond voor levering wel een Track & Trace link zodat je wel wist dat de bezorger onderweg was.

Wat betreft de onderdelen. Daar heb je helemaal gelijk in, maar we kunnen helaas niet alle dozen gaan controleren op elk onderdeeltje. Binnen een aantal werkdagen heb je gelukkig wel de juiste onderdelen ontvangen om je bestelling compleet te maken.

Daniël Bennik
Bewonen


P.J van Ingen
Hoensbroek

1 mei 2017
9
Pluspunten
Perfecte en snelle levering doen wat ze beloven

P.J van Ingen beveelt ons aan
Lia
Almere

1 mei 2017
10
Pluspunten
Parasol besteld/bezorgd zonder stok!
Maar super snel en vriendelijk opgelost. Twee dagen later de ontbrekende stok thuis. Dank jullie wel!
En bovendien heel aantrekkelijke prijzen!

Lia beveelt ons aan
Will
Oosterbeek

28 april 2017
10
Pluspunten
Super tevreden over het bedrijf en de parasol

Verbeterpunten
Geen punten gevonden

Will beveelt ons aan
Wendy van Ooijen
Schiedam

22 april 2017
6
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Geleverde goederen niet compleet.

Wendy van Ooijen beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding