Certificaat


Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4621 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Jos Romijn

Sleeuwijk

1-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Inmiddels 2maal wat besteld, beide keren soepel en snel verlopen.

Online 2maal wat besteld, site is overzichtelijk en werkt prima. Beide keren verliep de communicatie over de verzending en verwachte levertijd goed. Producten zijn snel en op tijd afgeleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Leon van der Beek

Tzummarum

31-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goede en mooie producten, snelle levering en perfecte service

We hebben een bad meubel met wastafel gekocht. Deze werd snel geleverd. Helaas werd er door de leverancier de verkeerde wastafel verzonden. BadkamerXXL heeft dit direct opgepakt. De dag erna stond er al een koerier met een nieuwe wastafel. Super geregeld. Complimenten van ons.

Deze klant beveelt ons aan

Jannes

Den Briel

30-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super service

In eerste instantie een toilet en stortbak besteld. De stortbak bleek hier niet ideaal en er bleek na zoeken op internet eigenlijk een voor mij beter alternatief te bestaan. Deze stond alleen niet op de website van badkamerxxl. Na een telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker geregeld! Ze konden deze toch ook leveren en ze kregen de vervoerder zo ver de "oude" meteen mee terug te nemen wat mij verzendkosten scheelde. Kijk dat noem ik meedenken en service! Na de wc komt de badkamer nog een keer aan de beurt dus dan klop ik graag weer aan.

Deze klant beveelt ons aan

Andries

Heerhugowaard

30-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goede prijs, snel geleverd

Doen wat ze beloven tegen een scherpe prijs.

Deze klant beveelt ons aan

Esther

Rotterdam

29-05-2020

Badkamerxxl.nl

9

De services is top!

Meerdere producten besteld. Waaronder enkele met lange levertijd. Stond op de website en toch werd ik er nog extra over gebeld. De medewerkers denken goed mee en zijn heel klantvriendelijk.

Deze klant beveelt ons aan

J.B

Borne

28-05-2020

Badkamerxxl.nl

9

Prima geregeld

Alles perfect.

Deze klant beveelt ons aan

ad

noordgouwe

28-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

snelle levering

snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

Johan Callewaert

Avelgem

28-05-2020

Badkamerxxl.be

8

Prima service.

Bestelling werd correct geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Patrick

Paal

28-05-2020

Badkamerxxl.be

9

Zoals beschreven.

Product werd geleverd zoals beloofd, zoals beschreven en was voordeliger dan op andere sites

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen

Ridderkerk

27-05-2020

Badkamerxxl.nl

8

Snelle levering en goede website

Snelle levering en goede website. Kwalitatieve producten.

Deze klant beveelt ons aan

Henk

Hesselink

27-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering zoals toegezegd

Tijdens de bouw van een woning heb je wel eens dat iets niet past. Dan ben je genoodzaakt een ander artikel, in dit geval een hangend toilet, bij een leverancier te bestellen die toezegd nog dezelfde dag te leveren. Badkamerxxl deed wat werd beloofd. Keurig de volgende dag geleverd. Ik zie datnog weleens anders gaan. Een pluim voor de medewerker die de moeite nam mij te informeren dathet toilet verstuurd was.

Deze klant beveelt ons aan

Jaak

Nieuwenhove

27-05-2020

Badkamerxxl.be

10

Kan niet beter.

Snel en correct. Beetje vertraging bij levering maar snel en duidelijke reactie op al mijn vragen. Aanrader.

Deze klant beveelt ons aan

Temmink

Haaksbergen

27-05-2020

Badkamerxxl.nl

9

Uitstekend

Na eerst een kraan 3 weken gebruikt te hebben blijkt dat de doorstroomsnelheid veel lager is dan normaal (besparing). De hotbath kranen kunnen niet meer doorlaten. Na telefonisch overleg besloten om deze terug te sturen en te kiezen voor een Grohe kraan die 50% meer water per minuut doorlaat. Na 2 dagen de Grohe ontvangen en de Hotbath terug gestuurd. 2 weken later is het creditbedrag keurig terugbetaald. Al met al een perfecte service.

Deze klant beveelt ons aan

dorith

amsterdam

27-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

prima

heel goed, maar ik zou graag per email facturen willen ontvangen . Kan dat nog geregeld worden van mijn aankopen tot nu toe?

Deze klant beveelt ons aan

janneke

nistelrode

27-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Direct uitgebreid antwoord

Fijn sat er snel en volledig op mijn vraag werd geantwoord.

Deze klant beveelt ons aan

H Kuipers

Siddeburen

27-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Conform aankoop en op tijd geleverd

Duidelijke omschrijving en op de afgesproken dag geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Nico

Bergschenhoek

27-05-2020

Badkamerxxl.nl

8

Fijne winkel

Het is makkelijk selecteren wat je wilt en daarna snelle betaling en levering.

Deze klant beveelt ons aan

Robin

Venlo

27-05-2020

Badkamerxxl.nl

2

Ontevreden over levering en kwaliteit

Meerdere onderdelen beschadigd of gebroken ontvangen. Meerdere keren (5) moeten bellen, ook ontzettend veel gedoe met ophalen van defecte items. Jammer dat 't zo moet gaan. Ben zeer ontevreden.

JH

Leerdam

26-05-2020

Radiatorxxl.nl

10

Goede en snelle levering

Keurig op stijd geleverd Mooi product

Deze klant beveelt ons aan

Gabrielle

Amsterdam

26-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super geholpen

Omdat ik een bestaande wastafel moest vervangen, was het even zoeken naar het juiste type. De medewerker van xxl heeft alle moeite genomen om de juiste te vinden. Ik vroeg of de wasbak misschien ook nog een ander vorm kon krijgen, want die had beviel niet. Ook dat is gelukt. Ik vond het echt helemaal top. De nieuwe wastafel is geïnstalleerd en ik ben echt heel erg tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Loes

Dekkers

26-05-2020

Badkamerxxl.nl

9

Gewéldig

Gebeld met een verzoek welke afstandbediening mijn wirlpool nodig had, kreeg meteen een link om de juiste te kunnen bestellen. Makkelijke verzending. Dé volgende dag al in huis. Werkt perfect

Deze klant beveelt ons aan

Frieda

Hoorn

26-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

Hartwig

Geluwe

26-05-2020

Badkamerxxl.be

10

Goede service

Goede service

Deze klant beveelt ons aan

peter

winterswijk

24-05-2020

Badkamerxxl.nl

9

prima

makkelijk te monteren en alles is aanwezig.

Deze klant beveelt ons aan

Suzanne

Schagen

23-05-2020

Badkamerxxl.nl

5

Goede service, teleurstellend product

Levering door BadkamerwinkelXXL is keurig. Had het product snel in huis. Ik bestelde een trekker voor in de douche en deze ziet er prachtig uit, maar de functionaliteit is nul. Het metaal schraapt over de tegels ipv het rubber. Dus: prachtig ding om te zien maar je hebt er niks aan. Beveel de winkel aan, maar het product niet.

menno

Rotterdam

23-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle en correcte levering

Groot aanbod. Snelle en correcte levering

Deze klant beveelt ons aan

Suus

Bodegraven

23-05-2020

Badkamerxxl.nl

9

Goed producten en communicatie

Heb een doucewisser gekocht en het was sneller gekomen dan geschat! Communicatie was helder. Goed ingepakt, maar zonder verspilling van materiaal. Enige comment is dat de prijzen niet erg competetief zijn. Maar fijn dat deze gratis geleverd kan worden! Tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Piet Visser

GORINCHEM

23-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

goed

goed

Deze klant beveelt ons aan

Henk van Twillert

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

22-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Fantastisch

Mooi product, helemaal naar wens. Snel en goedkoop

Deze klant beveelt ons aan

Theo

Haelen

21-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Alles goed geregeld. Makkelijk bestellen en snel afgeleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Erik Daniels

Hoofddorp

21-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig

Behulpzame medewerkets, uitstekend cms (als je belt hebben ze meteen je order en gegevens bij de hand....scheelt extra minuten aan de lijn), product is wat het is, snel geleverd en als iets fout gaat, wordt er pro actief aan gewerkt. Een dikke 10

Deze klant beveelt ons aan

Rob van den Berg

Amersfoort

21-05-2020

Badkamerxxl.nl

9

Geheel volgens verwachting!

Het badkamermeubel en de wastafel zijn keurig netjes 'Corona-proof' in twee verpakkingen bij mij thuis afgeleverd. Nadat ik het meubel (bouwpakket) in elkaar had gezet heb ik de wastafel er op geplaatst en zag ik dat er aan de achterzijde van de wastafel een heel kleine beschadiging zit. Die zit een de zijde die tegen de muur geplaatst wordt en zal dus na installatie onzichtbaar zijn. Vandaar mijn beoordeling: net geen 10!

Deze klant beveelt ons aan

Tiffany

Erpe-Mere

21-05-2020

Badkamerxxl.be

10

Snelle & correcte levering

Zeer tevreden over de snelle & correcte levering ! Mooi materiaal in degelijke verpakking. :) Als het moet kiezen we opnieuw voor badkamer xxl ! Echt een aanrader !

Deze klant beveelt ons aan

J.

wijnjewoude

20-05-2020

Radiatorxxl.nl

9

snelle levering

Alles prima

Deze klant beveelt ons aan

Pieter

Brunssum

20-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goede service en after Sales

Bestelling gedaan, door leverancier verkeerd uitgeleverd, door het badkamerxxl team mooi opgelost.

Deze klant beveelt ons aan

Serge

Amsterdam

18-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Gewoon goed

Goede website, goede prijzen. Bij een misverstand werd ik keurig te woord gestaan door iemand die zei het voor me te regelen. En dat gebeurt dan ook. Gewoon goed.

Deze klant beveelt ons aan

Monique Francois

Uithoorn

17-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goede service en prachtige kwaliteit.

Online besteld, goede spullen, snelle levering en goed klantcontact.

Deze klant beveelt ons aan

Ronald

Rijnsaterwoude

16-05-2020

Radiatorxxl.nl

9

Top geregeld

Alles op tijd binnen gekregen, jammer dat er bij de radiator geen beschrijving zit hoe je alles aan moet sluiten.

Deze klant beveelt ons aan

Kees

Hellevoetsluis

15-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

super snelle levering

vakkundig telefonisch geholpen direct online besteld en snel in goed orde ontvangen ik raad dit bedrijf met volle overgave aan

Deze klant beveelt ons aan

Bram

Rijnsburg

15-05-2020

Badkamerxxl.nl

8

Prima geregeld allemaal

Prima website en tijdig aangekomen. Daarnaast een prima prijs!

Deze klant beveelt ons aan

Meiny

Leeuwarden

15-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Alles keurig en op tijd afgeleverd

Heel tevreden

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Bergen op zoom

14-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Maken waar wat ze beloven

Hebben al mijn vragen goed en vakkundig beantwoord en de spullen zijn heel snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Ger

Alphen aan den rijn

14-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super goed

Product geweldig, prima website en fantastische luxe bezorging.

Deze klant beveelt ons aan

Ton

Amersfoort

13-05-2020

Badkamerxxl.nl

8

Goede website, goede prijzen, snelle levering

Goede website, goede prijzen, snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Joey

Eindhoven

13-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

In een woord wauw

Goede en snelle levering en mooie scherpe prijs voor een grohe doucheset. De installatie was zeer makkelijk op de bestaande gaten!

Deze klant beveelt ons aan

Alies van Bergen

Utrecht

13-05-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snel en goede service

Een goede en vlotte afhandeling van een niet ontvangen bestelling. Alles prima in orde. Goede communicatie.

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Nuenen

13-05-2020

Badkamerxxl.nl

8

Zeer tevreden

Nette verzorgde site, juiste afhandeling en snelle levering. Dit alles voor goede prijs.

Deze klant beveelt ons aan

Pieter

Vleuten

13-05-2020

Badkamerxxl.nl

8

Levering precies op de vermelde dag

Doen wat ze beloven

Deze klant beveelt ons aan

Paul Elbers

Velp

13-05-2020

Badkamerxxl.nl

7

Snel en accuraat geleverd!

Makkelijk te bestellen en ook nog snel in huis. Prima zo!

Deze klant beveelt ons aan

Aalt

Felix

13-05-2020

Badkamerxxl.nl

9

prima

zeer snelle en goede service

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen