Je winkelwagen is leeg

    Voor 23:59 besteld, maandag in huis*

    5196 klanten geven ons een 9.1

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1

    Op basis van 5196 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Erwin

    Hillegom

    9-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima, niets aan te merken

    Retour ging uitstekend, nieuwe product

    Deze klant beveelt ons aan

    Dave

    Ede

    8-04-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Top! Nu nog installeren....

    En dan ervaren....

    Deze klant beveelt ons aan

    Joost

    Eelderwolde

    8-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede uitleg, mooi product

    We hadden een pendeldeur gekocht voor de douche. Eerst telefonisch contact gehad en hier goed ingelicht over het product. Levering was op tijd en goed verpakt. Zojuist gemonteerd en voldoet precies aan de verwachtingen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Cornelis

    Helmond

    7-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Service top.

    De volgende dag al geleverd, hartstikke goed. We hebben de radiator nog niet uitgepakt maar de levering was 100%. Doos in goede staat.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Bennekom

    7-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima geregeld!

    Mooi badkamer meubilair uitgezocht en besteld bij BadkamerXXL. Geen eerdere ervaring, maar een goede keus geweest. De bestelling werd snel en op afgesproken dag geleverd. Het meubilair was uitstekend verpakt zodat de kans op beschadiging heel minimaal was. De instructies die erbij geleverd worden zijn duidelijk. Zelfs als je net als ik niet dagelijks badkamers installeert, is het ophangen en aansluiten prima te doen. Kortom, ik beveel BadkamerXXL van harte aan!

    Deze klant beveelt ons aan

    Frank

    Alphen aan den Rijn

    6-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Na maanden zoeken, eindelijk de juiste!

    Na diverze keren bij andere winkels iedere keer de verkeerde afstandsbediening voor mijn 10 jaar oude whirlpool te hebben gekregen, ging Anton aan de slag en kwam al snel met de juiste oplossing. Geen standaard product weliswaar voor hun en waarschijnlijk 6 weken levertijd. Precies na 6 weken kwam hij binnen en inderdaad, deze was wel de juiste, helemaal top!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Pjotr

    Heemstede

    3-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel geleverd en goed antwoord op mijn vraag

    LED lamp besteld, werd snel geleverd. Helaas geen installatiehandleiding : aansluiten op 230 V of 12 V ? Gelukkig kwam er binnen een dag antwoord op mijn vraag. Ik kon de LED lamp snel installeren. Het zou wel handig zijn om een een handleiding mee te sturen !!

    Deze klant beveelt ons aan

    Marc

    Rotterdam

    2-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    6

    badkamerspiegels is fantastisch!

    De bestelde badkamerspiegel liet kwa bezorging een week op zich wachten, daarom geef ik 3 sterren ipv 5. Het is uiteindelijk goed opgepakt, lof voor de vriendelijke klantenservice. Minder lof voor het bezorgbedrijf..... De spiegel zelf? prachtig! Mooie vormgeving. Licht aan de zijkanten geeft een mooie gloed. Die is overigens niet instelbaar op helderheid of kleur. Ophangen was een fluitje van een cent.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan van de Giessen

    Hardenberg

    30-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima verzorgt

    Verkeerde kleur besteld en na een telefoontje vlot geregeld. Snelle bezorging en voldoende informatie om het pakket te volgen. Prima bedrijf

    Deze klant beveelt ons aan

    Sharon

    Breda

    29-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    1

    Niet doen bij twijfel.

    Retourkosten zijn vrij hoog. Synthetische wasbak heeft veel kleurverschil en wordt niet duidelijk afgebeeld.

    Lianne

    Diever

    29-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Vriendelijk en correct geholpen

    Heel prettig, vriendelijk en correct te woord gestaan en een duidelijke en geduldige uitleg bij vragen. Goed op de hoogte gehouden betreft de voortgang van de levering, toen bleek dat er enige vertraging zou zijn. Al met al erg tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Koop Leffers

    Darp

    28-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig

    Goed geregeld en snelle levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Lucy Bender

    Cuijk

    27-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Snelle levering, goed advies

    Bestelling geruild, was in eerste instantie vergeten, maar na telefoontje dezelfde dag nog ontvangen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Miente Meijer

    Den helder

    27-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goede kwaliteit en keurig verpakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen.

    .

    Deze klant beveelt ons aan

    Jolanda

    Heerlen

    27-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer tevreden met product en service

    Bestelde item voldoet helemaal aan verwachting en de afspraken worden nagekomen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Fred

    Noordwijkerhout

    26-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Heerlijk zachte douche

    Snelle levering van uitstekend product. Eenvoudig vast te monteren aan de bestaande doucheslang. Breede sproeikop met lekker warme regen. We zijn heel tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Kurt

    Laren NH

    26-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend bediend.

    Een foutje in de levering door een verkeerde maatopgave werd door BadkamerXXL met veel zorg en extra moeite verholpen. Ik ben onder de indruk.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ronald Notermans

    Drachten

    25-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Whoooo!! Dat was snel en goed geleverd!!!

    Bij Badkamerxxl.NL een opzet schaal gekocht voor ons projectje wc ruimte. Direct na bestelling een mail met bevestiging (das normaal), maar de levering!!! Dat was echt top. Kreeg eerst een mail met tijd indicatie. Daarna mail met tijd indicatie van 45 min. 5 min voor levering kreeft mijn telefoon een appje dat de bezorger er zal zijn binnen 5 min!! Vriendelijke chauffeur die er ook was binnen die 5 min. Super geregeld BadkamerXXL.nl. Ik zeg; niks meer aan veranderen. Ga zo door!!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Fieke

    Rotterdam

    25-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldige service

    Gebeld met de klantenservice omdat ik een vraag had over een product. Ontzettend goed en vriendelijk geholpen! (terwijl ik geen grote bestelling deed). Het pakketje kwam zoals gepland door een vriendelijke bezorger die nog plezier in zijn vak leek te hebben :) Kortom, fantastische ervaring!

    Deze klant beveelt ons aan

    mevr. P.M.H.

    Baarlo

    24-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    prima geregeld

    mijn bestelling werd vlg afspraak perfect geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Annemarie Hesemans

    Eindhoven

    24-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Deskundig en vriendelijk advies!

    Ik ben zoals gewoonlijk super geholpen door Bauke.

    Deze klant beveelt ons aan

    W Bosch

    Heino

    23-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Na de informatie die ik gekregen heb werd het product snel en goed geleverd.

    Goed en deskundig personeel.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jo

    Spijkenisse

    23-03-2021

    Radiatorxxl.nl

    3

    Ophangbeugels niet bij radiator.

    Ik koop er in ieder geval niks meer

    Bram

    Sassenheim

    23-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service en snelle levering

    Fontein voldoet aan de verwachting. Goede service en snelle levering, top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Romy Van der Gevel

    Purmerend

    23-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Nette service

    Zojuist gesproken over een retour die verkeerd was aangemeld en daar €25 eu voor moest betalen. Gaven aan dat dit fout was in systeem, en netjes geregeld dat ik de terugzending niet hoef te betalen. Bedankt voor het bellen en de oplossing!

    Deze klant beveelt ons aan

    Franz

    Almelo

    22-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima levering

    Snel en goef

    Deze klant beveelt ons aan

    H.

    Berkel en Rodenrijs

    21-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    5

    Specificaties kwamen niet overeen met geleverde product

    Alhoewel de specifieke afmeting er niet bij stond, de suggestie was er weldegelijk door de tekening met afmetingen van het product. Pastte in het geheel niet. Jammer. Wel vriendelijk te woord gestaan en retour ging goed, goed genoeg.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ted

    Heerhugowaard

    20-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldige services

    De bestelling was keurig op tijd bezorgt en perfect verpakt! Top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Jurgen

    Berghem

    20-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    10

    Perfecte service

    Deze klant beveelt ons aan

    wim

    dronten

    19-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    alles is heel en onbeschadigd aan gekomen in moet even wachten

    inbouw heeft andere prioritijd eerst moet het huis bewonbaar zijn

    Deze klant beveelt ons aan

    Maarten

    Oostvoorne

    19-03-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Correcte en snelle levering.

    RadiatorXXL is een zeer betrouwbaar bedrijf, die hun goederen snel en correct leveren volgens afspraak. Ik kan hun ten zeerste aanbevelen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Theo

    Oosterbeek

    18-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super goede ervaring

    Heel goed geholpen met de juiste afmetingen die er niet bij stonden maar die men voor mij wel opzocht en dus heel erg goed geholpen. Prima

    Deze klant beveelt ons aan

    Yvonne

    Zeijen

    18-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Wat een service!

    Alle sanitair voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Badkamerxxl. Vond het eerst best wel spannend maar de heren van de klantenservice hebben ons super goed geholpen. Een badkamermeubel op de gok gekocht qua kleur omdat daar op dat moment geen kleurstaal van was. Bij het open maken zag ik al direct dat het niet de kleur was die wij bedoelden. Geen probleem, Badkamerxxl is deze keurig om komen ruilen voor een andere. Waren nog wat andere kleine dingetjes en zijn toen ook keurig opgelost. Ze hadden onze spullen op afroep beschikbaar. Keurig geleverd op de afgesproken dag en tijdstip.

    Deze klant beveelt ons aan

    annelies van de steeg

    valburg

    18-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zoals het hoort

    Komt afspraken na, snelle leveringen, goed verpakt, aardige man met goed advies

    Deze klant beveelt ons aan

    Maya

    Vlieland

    16-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Weer goed en snel

    Ik ben fan ze zijn snel scherp geprijsd en supersnel met verzenden

    Deze klant beveelt ons aan

    Bas

    Voorschoten

    16-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Tot op heden nog uitstekend (enkele dagen na levering)

    Gunstige prijs, snelle levering op de door mij gewenste datum en schadevrij. Duurzaamheid zal nog moet blijken.

    Deze klant beveelt ons aan

    Frank Laarhoven

    Breda

    16-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Keurig verpakte artikelen

    Mijn eerste ervaring met Badkamerxxl.nl is erg positief. Gekochte verwarming was uitstekend verpakt en compleet. Top!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Amanda Burggraaf

    Beusichem

    16-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    De service is in 1 woord: top!!!

    Als je er niet uitkomt word je heel vriendelijk geholpen, nemen alle tijd

    Deze klant beveelt ons aan

    Cisca Nederlof

    Zandvoort

    16-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    2

    De kast is prima! De bezorging meer dan skecht

    Zeer onvriendelijke bezorging. Deze bezorger heeft de kast buiten afgeleverd. De palet waarop deze was vervoerd heeft hij op straat laten staan. Meer dan schandalig. Een andere leverancier heeft uiteindelijk de palet meegenomen. Een buurman heeft geholpen de kast naar boven te vervoeren. Overigens wonen wij in een appartement met lift. Hoe moeilijk was het geweest om deze boven af te leveren bij de voordeur.

    Gaby

    Vinkeveen

    13-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Vlotte en duidelijke service

    Goede ervaring

    Deze klant beveelt ons aan

    Jeroen

    Zutphen

    12-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer tevreden vanaf bestellen tot leveren.

    Twee complete GROHE toilet sets in korte tijd besteld. Duidelijk op de site alles kunnen vinden en keurig op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou zijn. Precies volgens planning verliep de bezorging top! dus dik tevreden. Ik bestel hier zeker weer !

    Deze klant beveelt ons aan

    Tom

    Raalte

    10-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima tijdig geleverd

    PrimA

    Deze klant beveelt ons aan

    Joop

    Sprang-Capelle

    10-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Mooie producten tegen scherpe prijs

    Wij hebben via internet een badkamer meubel besteld omdat we niet naar de winkels konden. Waren hier geen voorstander van echter is het prima uitgepakt. Mooi meubel en binnen ons budget. Ook de levering was prima in orde.

    Deze klant beveelt ons aan

    N.C.Tomson

    Klazienaven

    10-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    7

    Uitstekende levering.

    Bij het item "doorstroombegrenzer up 320" staan twee begrenzers. Er staat niet zij dat ze verschillend zijn, aan de plaatjes kun je dat niet zien. Daardoor een verkeerde besteld. Oplossing zou zijn: op de website erbij vermelden voor welke stortbak ze bestemd zijn. Dit is zonde van het geld en het milieu is er ook niet mee gediend.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jos

    Lisse

    9-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Vlotte levering Milano toiletbril

    Omdat de Gerberit softclosing niet meer leverbaar was, kregen we een goed alternatief met de Milano. Ook het verschil in kosten is naderhand goed geregeld.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hans

    Eindhoven

    9-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    goede service, snelle levering

    De verkoopservice is goed en de levering is snel. Prima.

    Deze klant beveelt ons aan

    Vedrana

    Amsterdam

    9-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Mooi producten en super snel geleverd

    We hadden ergens anders verkeerd besteld en waren met spoed op zoek naar een ander badkamermeubel. Dat is gelukt! Gevonden wat ik wilde op de website en in minder dan 24 uur geleverd. Fantastisch!

    Deze klant beveelt ons aan

    Suzanne

    Den Hoorn

    8-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle service en goede kwaliteit

    Een houten trap besteld voor in de badkamer. Het is een zeer goed product en niet duur! Ook de service en levering verliep allemaal snel.

    Deze klant beveelt ons aan

    Idaline

    Nijkerkerveen

    8-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    uitstekende service

    Ik had 2 producten besteld en 1 daarvan geretourneerd. Binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening. Ook de bestelling was snel binnen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Anita

    Assendelft

    7-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Snelle levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen