Certificaat


Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4232 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Wicher Vos

Best

18-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Concurrerende prijs, snelle levering

De prijs is concurrerend, de levering als beloofd

Deze klant beveelt ons aan

Elly

Leusden

18-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Mooie artikelen, zeer snelle levering en adequate communicatie.

‘s Middags waskom besteld en de volgende dag kreeg ik van DHL bericht dat het adres niet bestond en zij het pakket retour afzender zouden sturen. Mailcontact opgenomen met Badkamer XXL en op mail werd snel gereageerd. Fout zat bij DHL en levering vond de dag daarop alsnog plaats. Mijn kraan kwam met PostNL en werd binnen 1 dag geleverd. Als ik wat nodig heb, bestel ik weer!

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Hoogwoud

17-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima geregeld

Artikelen waren goed omschreven, ruim assortiment, heb een mooie strakke wc pot van Sphinx inclusief softclose toiletzitting met deksel. Tijdens de montage bleek dat ik ook een andere isolatiemat voor achter de wc nodig had. Die zit er alleen niet standaard bij, was handig geweest als deze apart werd aangeboden, dan had ik die er gelijk bij gekocht.

Deze klant beveelt ons aan

O

AARLE-RIXTEL

15-09-2019

Badkamerxxl.nl

8

goede en snelle service

ik had een vervangend product nodig en de mail werd binnen enkele uren beantwoord met het juiste product. De volgende dag ook thuis afgeleverd, top!

Deze klant beveelt ons aan

Nico en Susan

Groningen

15-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede service in de winkel en bezorging

In de winkel in Groningen werden wij op deskundige en prettige manier geholpen. Met name het advies wij kregen was zeer waardevol. Hierna hebben we de bestelling via de website gedaan en dit ging allemaal zeer soepel. Het bezorgen was prima en van te voren goed aangegeven wanneer.

Deze klant beveelt ons aan

Michelle

Bennekom

14-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Heel blij met mijn aankoop!

Ruim aanbod op de webwinkel en de service is helemaal top. De klantenservice is goed bereikbaar, zeer vriendelijk en denkt graag met je mee in oplossingen.

Deze klant beveelt ons aan

michiel

Winkel

14-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

snelle en goede levering

Gewoon gekregen wat ik vroeg en levering ging snel

Deze klant beveelt ons aan

Huub

Den Haag

14-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

Prettige zaak met uitstekende service.

Ons probleem met een levering van een wastafel werd binnen twee dagen opgelost.

Deze klant beveelt ons aan

Arjan Vissink

Leek

13-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

uitstekende hulp bij maken keuze

In winkel van Badkamerxxl geweest. Prima advies.

Deze klant beveelt ons aan

Jorien

Marknesse

10-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

Betrouwbaar en snel

Vlot geleverd en bij vragen goede en zeer vriendelijke service

Deze klant beveelt ons aan

Marit

Deventer

10-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

Snelle levering en goede service

Aanrader om hier sanitair te bestellen, snelle levering en snelle en goede service nadien gegarandeerd

Deze klant beveelt ons aan

Jasper

Beek

9-09-2019

Badkamerxxl.nl

8

Goed

Scherpe offertes en snelle service

Deze klant beveelt ons aan

Kees

Groningen

8-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Top mensen werken bij dit moderne klantbedrijf

Voor de bouw van onze nieuwe woning alle badkamer kranen etc hier besteld. Enorm goed advies, goede service, perfecte after sales service. Prima communicatie en meedenken. Heel klantvriendelijk en weten veel van de producten af.

Deze klant beveelt ons aan

Josien

Tilburg

6-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima service

Na bestelling werd telefonisch contact opgenomen. Bij installatie bleek een deel van de zending niet nodig (mijn fout), kon makkelijk geretourneerd worden en het geld snel weer op de rekening.

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen

Arnhem

5-09-2019

Badkamerxxl.nl

4

Geleverd bad wijkt af van bad in offerte.

Op website en in offerte wordt bad lupa1786 aangeboden. Duidelijk dat het de de matte versie betreft zonder overloop. Bij levering wordt duidelijk dat het een glanzende versie is met overloop. Zeer teleurstellend.

Bas

Utrecht

5-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Alles naar wens

Grote bestelling geplaatst voor renovatie badkamer. Scherpe prijs, advies ingewonnen, duidelijke communicatie, retour sturen van een artikel geen probleem, levering goed afgestemd. M.a.w. zeer tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Wim

Stein

4-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Alweer prima

Kan al weer niets over de klantservice vertellen aangezien alles in een keer goed ging. Houden zo

Deze klant beveelt ons aan

Tim & Sheila

Almere

4-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Wat een fijne, coulante zaak!

We hebben een hele mooie whirlpool gekocht, speciaal op bestelling laten maken. Door alle commotie bij het regelen voor ons nieuwe huis, totaal over het hoofd gezien dat ik het bad verkeerd om besteld hebt. Ik kwam daar achter toen het bad aangekomen was bij badkamerxxl. Gelukkig heeft badkamerxxl dit probleem met veel begrip en enorm coulant opgelost. Dank jullie wel voor de zeer goede customer service, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren :)

Deze klant beveelt ons aan

Ger

Hoensbroek

3-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Zeer goed

Hele vlugge levering. Is nog niet gemonteerd maar ziet er zo al goed uit.

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Wolphaartsdijk

3-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goede service en snelle bezorging.

Had een douche scherm op het oog maar afmetingen en levertijd waren niet duidelijk. Na een belletje heel goed geholpen. Materiaal de zelfde week zelfs in huis.

Deze klant beveelt ons aan

Ben

Montana Curaçao

2-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig

Goede service, zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Fabian

Vlaardingen

2-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goede service!

Voorafgaand aan mijn bestelling gecheckt of er daadwerkelijk voorraad was van het item wat ik wilde bestellen, ik ben toen prima te woord gestaan en er bleek inderdaad voldoende voorraad te zijn. Twee dagen later had ik mijn bestelling in huis!

Deze klant beveelt ons aan

Ali

Doet er niet toe

2-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snel, betrouwbaar, goed bereikbaar!

Gewoon goed!

Deze klant beveelt ons aan

Lars

Zwolle

30-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uniek, snel, goed en scherpe prijs

Snel, betrouwbaar en scherp geprijsd, uniek in de markt

Deze klant beveelt ons aan

Marianne

Valkenswaard

29-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Chapeau

Zeer scherpe prijzen, kwaliteitsprodukten, goede en duidelijke uitleg en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Patrick

Lekkerkerk

27-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig.

Ik had 3 dingen besteld en kwam erachter dat 1 artikel een langere levertijd had van 6 weken. Toen ik belde wilde ze de andere 2 artikelen alvast op sturen, zodat ik kon beginnen met de badkamer. Het na sturen deden ze als service gratis.

Deze klant beveelt ons aan

Eef

Vlieland

26-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

goede voorlichting, snelle levering

De afstandbediening van de whirlpool in ons nieuw gekochte huis ontbrak. Badkamerxxl kon aan de hand van foto's bepalen welke afstandbediening erbij hoorde en leverde deze zeer snel. Alles werk weer.

Deze klant beveelt ons aan

Guus-Jan

Tilburg

25-08-2019

Badkamerxxl.nl

9

beste aanbieding en snel geleverd

Sealskin douche scherm bij concurrent langere levertijd, en de prijs was ook hier bij badkamerxxl.nl ook beter. Ik vind de details van de produkten, maten en eventueel tekening op de site over het algemeen ook beter, duidelijker dan elders.

Deze klant beveelt ons aan

Jamy

Etten-Leur

25-08-2019

Badkamerxxl.nl

7

Prima!

Ronde spiegel van 120 cm met metalen zwarte lijst bestelt. Mijn man heeft vooraf gebeld met een vraag over de achterkant van de spiegel ivm aansluiten van spiegel verwarming. Medewerker kon niet zeggen hoe de spiegel aan de achterkant was afgewerkt. Bestellen en bekijken en bij niet oke terugsturen was enigste optie. Productkennis kent dus wellicht enkele verbetering? Spiegel was vlot binnen en ziet er geweldig uit! Goed ingepakt en de prijs was top vergeleken met andere aanbieders. Spiegelverwarming kon door ophangsysteem alleen in het midden van de spiegel geplaatst worden, maar is voor ons prima zo.

Deze klant beveelt ons aan

Zekeriya

Tilburg

24-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Zeer goede klantenservice!!!

Waskom besteld om kwaliteit te checken. Had er 2 nodig. Goed meewerkende en denkende medewerkers. Als het niet zou bevallen, kon het terug. En jah hoor de 2e is onderweg.

Deze klant beveelt ons aan

Chris

Opperdoes

23-08-2019

Badkamerxxl.nl

9

Doet z'n best om het goed te doen

Badoverloop besteld, miste een onderdeel, na mailcontact onmiddellijk tot volle tevredenheid gecorrigeerd.

Deze klant beveelt ons aan

Sara

Voorhout

22-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima service.

Ik had een houten sier ladder gekocht. Na de levering bleek die gebroken te zijn. Die is direct mee terug genomen door het vervoersbedrijf Omdat we midden in een verhuizing zaten, kwam het er niet direct van om te bellen. Dat hoefde ook niet want ze belden zelf al. Heel spijtig dat het gebroken was maar we sturen direct een nieuwe. Die werd wel heel bezorgd. Mooi exemplaar. Staat leuk in de badkamer.

Deze klant beveelt ons aan

Jonas

Maastricht

22-08-2019

Badkamerxxl.nl

9

Snelle service, goede prijs

Volgens opgegeven levertermijn geleverd, zeer netjes verpakt! En dat allemaal voor een concurrerende prijs!

Deze klant beveelt ons aan

Ferry van Dijk

ALBLASSERDAM

22-08-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede service, snelle levering

In het weekend een mail gestuurd met een vraag over een afstandbediening voor een whirpool. op maandagovhtend een reactie, afstandbediening besteld in de webshop, op dinsdag het product binnengekregen.

Deze klant beveelt ons aan

marie-josé

Oisterwijk

21-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Helemaal top

Supersnelle levering. Volgende dag in huis. Terugbetaling van terug gestuurde, verkeerde maat besteld, nog even afwachten.

Deze klant beveelt ons aan

Joyce Loos

Zandvoort

21-08-2019

Badkamerxxl.nl

8

Goede Klantenservice van Anton

We zijn nog bezig met bouwen maar hebben alles voor het sanitair al besteld helemaal zeker zijn van de spullen kunnen we pas als alles geinstalleerd is maar tot nu toe zijn we erg tevreden over de snelle levering en behulpzaamheid en prijzen

Deze klant beveelt ons aan

JOHAN

Hardenberg

20-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snel en correct geleverd.

Goede kwaliteit, ziet er prachtig uit en alle onderdelen aanwezig.

Deze klant beveelt ons aan

J.W.

oisterwijk

20-08-2019

Badkamerxxl.nl

9

keurig volgens bestelling en snel !

Kan niet beter!

Deze klant beveelt ons aan

Jitze

Leeuwarden

20-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prijs/kwaliteit TOP!

Goede prijzen, goede kwaliteit materialen. Er wordt mee gedacht over de bestelling, ik had nl. een waskom en een opzettafel besteld, die eigenlijk niet bij elkaar pasten, hiervoor werd een beter passend artikel voor aangeboden. Snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Yvette Visser

Noordwijk

19-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goede klantenservice en snel en correct geleverd.

Kranen besteld. Deze waren niet aangekomen omdat de levering een adres in een nieuwbouwwijk betreft. Toen ik met de klantenservice belde, werd er direct een andere set opgestuurd en hebben zij het afgehandeld met de set die nog ergens onderweg was. Top service!

Deze klant beveelt ons aan

Marcel

Rottum

19-08-2019

Radiatorxxl.nl

8

Duidelijke site, snelle levering

Een mooie designradiator besteld. De radiator werd snel geleverd. Ik miste een montagehandleiding waardoor ik niet zeker was of ik het keerplaatje moest gebruiken. De medewerker van RadiatorXXL heeft me prima geholpen.

Deze klant beveelt ons aan

H

Wolphaartsdijk

17-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

snel en correct geleverd

Heel tevreden over de manier van bestellen en het feit dat je op de hoogte wordt gehouden van de levertijd, keurig op tijd afgeleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Pierre

HEERHUGOWAARD

17-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Een website/winkel zoals het hoort te zijn!

Ik had een hele lijst met spullen, van een bad tot wastafel en toilet bij hun besteld. Op het laatste moment moest er iets aangepast worden in de bestelling. Het was geen enkel probleem en de levering van alles was evengoed 1 a 2 dagen later. En de aanpassing was al gecrediteerd op dat moment! Wow! Waren alle winkels maar zo!

Deze klant beveelt ons aan

Gerrit

Oldenzaal

16-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Alles zoals het hoort!

Ik werd zelfs gebeld of ik akkoord ging met een deel levering.

Deze klant beveelt ons aan

jimmy

Leisele

16-08-2019

Badkamerxxl.be

10

excellente service super vriendelijk

ik had een wc besteld met de verkeerde aansluiting heb deze zonder problemen retour kunnen zenden enkele dagen later stond mijn geld terug op mijn rekening had ondertussen een nieuwe besteld bij badkamerxxl 2 dagen later werd die al geleverd aan de telefoon was men heel vriendelijk en super behulpzaam hier zal ik zeker nog winkelen een echte aanrader voor wie een webwinkel zoekt met goede klanten service

Deze klant beveelt ons aan

Lisa

Hillegom

15-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goed geholpen

Goed geholpen

Deze klant beveelt ons aan

Angela

Numansdorp

13-08-2019

Badkamerxxl.nl

8

Goed alleen verzendkosten

Ik ben erg blij met de snelle en duidelijke levering Wel jammer dat de retourprocedure via eigen kosten verlopen, en je wilt ook weer wat anders bestellen Dat is een minpunt vandaar 4 ster

Deze klant beveelt ons aan

Elly

Brasschaat

12-08-2019

Badkamerxxl.be

10

Goed

Perfect kan niet beter.

Deze klant beveelt ons aan

Sayan

Vleuten

12-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

Spoedig geleverd. Alles in top conditie!

Goed

Deze klant beveelt ons aan

Jolanda van Wijk

Dussen

11-08-2019

Badkamerxxl.nl

10

snel geleverd en een mooie prijs

top in orde

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen