Voor 11:00 besteld, vanavond in huis*

5525 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 50,-

30 dagen bedenktijd

    Je winkelwagen is leeg

    Voor 11:00 besteld, vanavond in huis*

    5525 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    Voor 11:00 besteld, vanavond in huis

    5525 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 5525 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    driss ouahmar

    Veghel

    18-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Duidelijk, vriendelijk en betrokken

    Wij kozen voor een bestelling bij Badkamer XXL omdat de site duidelijk was en beschikte over uitgebreide informatie van de producten. Maar ook de service en vriendelijkheid na de plaatsing van de bestelling was erg prettig. Badkamer XXL is gewoon heel makkelijk te bereiken en ze staan je erg prettig en betrokken te woord bij elke vraag en helpen je erg graag. Erg fijn voor een online bestelling. Een dikke tien voor service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Nico

    Leiden

    18-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Op tijd voor goede prijs

    Prima website en bestelling op tijd. Zoals het hoort

    Deze klant beveelt ons aan

    Abe

    Reduzum

    17-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Erg snel

    Zeer vlot geleverd

    Liset

    Muiden

    17-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super snelle en vriendelijke service

    Wederom een super ervaring met BadkamerXXL. Snelle service, klantgericht en vriendelijk.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hendrikus van Amerongen

    Valkenburg zh

    16-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede en snelle service

    Ook al ging het om een kleinigheidje waar niets aan te verdienen viel is de bestelling zorgvuldig en snel behandeld.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ingrid

    Zoetermeer

    15-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Tegels besteld voor de badkamer. Snel geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Dirk

    Kalmthout

    15-01-2022

    Radiatorxxl.nl

    10

    snelle levereing

    snelle levering en alles was perfect in orde.

    Deze klant beveelt ons aan

    Frank

    Heesselt

    14-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    6

    Niet echt op de hoogte

    Voordat ik bestelde gevraagd of bepaalde onderdelen bij het product meegeleverd zouden worden. Dit werd bevestigd. Maar toch zaten de gevraagde onderdelen er niet bij. Navraag leerde mij dat de betreffende onderdelen toch apart besteld dienen te worden. Slordig. Levering wel volgens afspraak.

    Antoine

    Zeewolde

    14-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Overzichtelijke website en snelle nette levering

    Wij zijn zeer tevreden over BadkamerXXL. Eenmaal besteld werden wij keurig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Op de afgesproken datum werd alles netjes verpakt en onbeschadigd geleverd. Wij zijn er heel tevreden mee. Echt een aanrader

    Deze klant beveelt ons aan

    Besi

    Groningen

    14-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Uitstekende ervaring met Badkamerxxl. Ik had een villeroy & boch toiletbril verkeerd besteld. Retour is keurig afgehandeld en de juiste toilet brild door Badkammerxxl geadviseer.

    Deze klant beveelt ons aan

    Diederick

    Ens

    13-01-2022

    Radiatorxxl.nl

    10

    Super snelle levering

    Mijn radiator werd super snel geleverd en voor een hele nette prijs

    Deze klant beveelt ons aan

    Simone

    Nijmegen

    12-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Snelle levering,goed verpakt! Helaas een fout in het artikel. Met 1 telefoontje werd het artikel de volgende dag omgeruild!

    Deze klant beveelt ons aan

    Theo

    's-Heerenberg

    12-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Correcte afwikkeling en levering

    Alles verliep vlekkeloos.

    Deze klant beveelt ons aan

    André

    Vught

    12-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel geleverd en precies wat ik nodig had

    Zie zin boven

    Deze klant beveelt ons aan

    Jaap

    Den Helder

    8-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Een bedrijf waar je afspraken mee kan maken

    Super goed en nog goedkoop ook.

    Deze klant beveelt ons aan

    Marc

    Kalmthout

    5-01-2022

    Badkamerxxl.be

    10

    Alles super !

    Perfecte communicatie en levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Marc

    Kalmthout

    5-01-2022

    Badkamerxxl.be

    10

    Alles super !

    Perfecte communicatie en levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Geert van de Mrrwr

    Nijverdal

    4-01-2022

    Radiatorxxl.nl

    10

    Prima koop, perfecte levering

    Product voldoet volledig aan de verwachting

    Deze klant beveelt ons aan

    Martine

    Utrecht

    4-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed product, snelle levering en top service

    Mijn aankoop was twee dagen na levering €45 goedkoper geworden op de website. Dit bedrag heb ik nadat ik contact heb gehad met de klantenservice gecrediteerd gekregen. Zeer nette service! Product is prima en doet wat ie moet doen. Snelle en goede levering. Helaas zette DHL de doos buiten in de regen ipv in de garage

    Deze klant beveelt ons aan

    Adrienn Muha

    Sittard

    3-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    1

    Kapotte samples

    Kapotte samples ontvangen omdat ze simpelweg slecht verpakt worden. Hierdoor zeker geen vertrouwen in verzending van vele dozen. Daarom elders besteld.

    Ilse

    Amsterdam

    3-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service en adviezen

    Wij hebben een erg prettige ervaring met BadkamerXXL. Danny heeft ons ontzettend goed geholpen, nam alle tijd en al zijn adviezen waren raak. Mede dankzij hem en de kwaliteitsproducten hebben wij binnenkort een droombadkamer. Ook toen bij de levering van een van de producten iets mis bleek, is supersnel gehandeld en hadden wij de volgende dag al een vervangende douchebak. We kunnen BadkamerXXL van harte aanbevelen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Wouter

    Damwâld

    3-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Snelle levering die voldeed aan de omschrijving!

    Snelle levering die voldeed aan de omschrijving!

    Deze klant beveelt ons aan

    Warner

    Zwolle

    3-01-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Maakt verwachtingen waar

    Top, douchegoot binnen 1 dag na bestelling geleverd! Goed product!

    Deze klant beveelt ons aan

    Leslie Hendrickx

    Buizingen

    2-01-2022

    Badkamerxxl.be

    10

    Topservice

    Goede prijs en heel snelle levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan Baars

    Den Dolder

    29-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Prima advies zodat ik bestelling kon doen

    Goed advies. Bestelling goed verwerkt.

    Deze klant beveelt ons aan

    liz

    Limburg

    29-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    zeer goed

    Mijn bestelling kwam kapot aan. Na een tel. en foto gestuurd te hebben, ontving ik 2 dagen later een nieuw exemplaar. Goeie service en zeer prettige bediening.

    Deze klant beveelt ons aan

    Marcel

    Hengelo

    29-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goed produkt, makkelijk te bestellen

    Helaas door de drukte iets telaat bezorgd

    Deze klant beveelt ons aan

    Emilienne

    Mariakerke

    29-12-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    Top!

    Snelle levering. Materialen is af te wachten, maar ik denk dat het okee is.

    Deze klant beveelt ons aan

    S

    Heerlen

    28-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super service!

    Een wc-bril besteld die helaas stuk aangekomen was. Een telefoontje en een mail met foto later was de vervanging geregeld. De volgende dag stond de bezorger met een nieuwe op de stoep en nam de kapotte meteen mee terug! Vriendelijke dame aan de telefoon!

    Deze klant beveelt ons aan

    Monique

    Roden

    28-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed geregeld

    Snelle levering. Goed verpakt

    Deze klant beveelt ons aan

    Suleyman

    Utrecht

    28-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top

    Alles.top Meerder keren gebeld en super goed geinformeerd. Alles heel.duidelijk.

    Deze klant beveelt ons aan

    Willy Eyndels

    Humbeek

    28-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfect

    De darm past perfect, spijtig dat er geen langer model bestaat.

    Deze klant beveelt ons aan

    Willy Eyndels

    Humbeek

    28-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfect

    De darm past perfect, spijtig dat er geen langer model bestaat.

    Deze klant beveelt ons aan

    Anita

    Herpen

    28-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Super vriendelijk en werken naar je wens

    Heb gebeld daar ik een adres foutje had gemaakt werd keurig geholpen. En alles verliep volgens afspraak! Keurig

    Deze klant beveelt ons aan

    Joost

    Breda

    28-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Een bedrijf met goede service

    Ik heb bij Badkamerxxl alle spullen besteld voor mijn badkamer. Goed advies en snelle levering. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat Badkamerxxl altijd goed bereikbaar is.

    Deze klant beveelt ons aan

    Lenie

    Oostvoorne

    27-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer goed

    Zeer snelle levering. Hele mooi designs accessoires voor de badkamer. Erg tevreden na een mailwisseling. Daar is ook snel op gereageerd

    Deze klant beveelt ons aan

    Annemarieke Bos

    Montfoort

    27-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Snelle levering en goede prijs kwaliteit! Erg blij mee.

    Deze klant beveelt ons aan

    Johan

    Enkhuizen

    24-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfecte service

    Probleem met onderdeel, maar natuurlijk na de garantie. BadkamerXXL regelde zelf een nieuw onderdeel zodat de badkamer weer perfect werkte. Super service en altijd mee willen denken in een oplossing.

    Deze klant beveelt ons aan

    Eelco

    -

    24-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    4

    Snel geleverd, product gebruikt, geen reactie klantenservice

    Product was dezelfde dag in huis. Bleek vies en gebruikt. Zelf schoon gemaakt. Klacht gestuurd ter info, geen reactie ontvangen.

    Ben

    Borne

    23-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    had een vraag, telefonisch prima geholpen

    pakket goed aangekomen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Johannes

    Otting

    23-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima service

    Snelle en correcte levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    K. Besteman

    Bovenkarspel

    22-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Positief

    Op de website stond dat het badmeubel inclusief sifon en afvoerplug geleverd zou worden. Deze ontbraken bij levering. Na een mail te hebben gestuurd werd ik snel teruggebeld. Het bleek fout op de website te staan. De onderdelen werden kosteloos nagestuurd en werden snel bezorgd. Top service!

    Deze klant beveelt ons aan

    Frank

    Deurne

    22-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    4

    Hij past gewoon niet goed in elkaar

    Met de steuntjes er op zetten voor montage op de toilet pot past het onderdeeltje niet goed. Heb klacht weggedaan en jullie zeiden alleen dat jullie het door gaven.

    rogerroger

    IJsselstein

    21-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top service

    Ik had m’n bestelling (te)snel geplaatst.. en in overleg omgeruild. Heel eenvoudig retour proces en nieuwe besteld. Beide keren binnen 24 uur in huis..bizar snel! Daarom top service!

    Deze klant beveelt ons aan

    monique

    Den haag

    20-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snelle levering, mooi product

    Ik had een outlet-product besteld. Het zag er prima uit en werd snel geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Theo Egberink

    Huizen

    20-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Wat een geweldig goede en snelle service, nog nooit zo ervaren!

    Vorige week belden we met de mededeling dat de geleverde bidetdouche (febr. 2021) lekte. Zonder moeilijke vragen werd een nieuwe set toegezegd en......'s avonds werd deze al geleverd! Zo'n service heb ik nog nooit ervaren van een webshop! Grote klasse!

    Deze klant beveelt ons aan

    Danièla

    Antwerpen

    20-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top service!

    Na aangeven bij de klantenservice dat er een onderdeel stuk was, werd er zonder probleem een nieuw item opgestuurd. Dit maak je zelden mee bij een online platform!

    Deze klant beveelt ons aan

    Ger Sprenkels

    Breda

    19-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    uitstekend

    Snelle en goede levering van het bestelde produkt. Het produkt voldeed volledig aan mijn verwachtingen

    Deze klant beveelt ons aan

    Mark

    Bergen op Zoom

    19-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Geweldig

    snel verwerkt, keurig verpakt en een uitstekend alternatief

    Deze klant beveelt ons aan

    Annette

    Bergen aan Zee

    17-12-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima service

    Snelle reactie

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen