Onze webshop blijft open en je kunt gewoon bij ons bestellen. We bezorgen jouw bestelling uiteraard gewoon aan huis. Onze winkel in Groningen is tot nader bericht gesloten.

Certificaat


Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4481 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Robert

Haven

30-03-2020

Badkamerxxl.nl

2

Erg langzaam

Ik heb mijn product mid Jan 2020 besteld(levertijd 1 dag), uiteindelijk mis maart ontvangen. In het begin contact gehad met de website naar ze meldden dat de levertijden verkeerd stonden. Laatste keer deze winkel voor mij

Wendy

Uddel

27-03-2020

Badkamerxxl.nl

8

Handig en snel als je weet wat je wilt!

Omdat ik precies wist wat ik wilde was het een fluitje van een cent. Prima prijzen en snelle levering (ondanks Corona)

Deze klant beveelt ons aan

Joris

WIJCHEN

27-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

Volgens afspraak!

Ik heb een douchecabine besteld. Keurig geleverd. Dus alles volgens afspraak.

Deze klant beveelt ons aan

Marco

De Kwakel

26-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Perfecte service

Donderdag avond kranen besteld volgens de website konden wij deze op zaterdag ophalen. Aangezien we zaten te springen op de kranen heb ik los een mail verstuurd dat we ze graag op Vrijdag wilden op halen de gok genomen naar de winkel toe te gaan Voor openingstijd werden we gebeld dat ze alles al hadden klaar gelegd klasse !!

Deze klant beveelt ons aan

Johanna

Middelburg

25-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goed bedrijf en prima klantenservice

We hebben producten gekocht, die heel snel geleverd werden. Bij vragen heel snel hulp en alles snel opgelost. Blij dat ik bij deze winkel gehandeld heb.

Deze klant beveelt ons aan

Sybren Dijkstra

Mûnein

25-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

fijne webshop en snelle levertijd

op de webshop het juiste product gekozen. snelle orderbevestiging en product ook snel geleverd. werking van het product nog niet kunnen testen omdat de badkamer nog niet geheel klaar is.

Deze klant beveelt ons aan

Ingrid Kuiper

Krommenie

25-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

Snelle en nette levering

De bestelling was super snel binnen en netjes verpakt

Deze klant beveelt ons aan

Diana

De Meern

25-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima en vlot de spullen geregeld

Aanrader zo makkelijk en goed kan online kopen zijn

Deze klant beveelt ons aan

Mart

Bergen op Zoom

24-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering en niet duur.

Geberit inbouw reservoir met ext. afzuiging gekocht. Kon ik nergens anders vinden. Daarbij niet duur en snel in huis.

Deze klant beveelt ons aan

Johan

Vlissingen

24-03-2020

Badkamerxxl.nl

8

Goed

Snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

Pieter Hans

Rhenen

22-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Perfecte wand

Ik heb meer zaken gedaan met dit bedrijf en altijd zeer correct,als het niet goed is,doen ze niet moeilijk en ruilen het om. Op tijd geleverd,prijs kwaliteit verhouding ook goed,kortom zaken doen met dit bedrijf is met volle tevredenheid. Hans van Duijn

Deze klant beveelt ons aan

Marianne Van Oorspronk

Vorchten

21-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima en goed te monteren.

Helemaal blij mee, een mooie prijs.

Deze klant beveelt ons aan

Rogier

Eindhoven

21-03-2020

Badkamerxxl.nl

8

Helemaal niets op aan te merken

Vorige week een spiegel gekocht bij badkamerxxl.nl. De spiegel werd twee dagen later netjes bezorgd. Spiegel was heel erg goed ingepakt. Prima dus.

Deze klant beveelt ons aan

Christel

Ospel

20-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

Zeer goede klantenservicr

Ik had per ongeluk een verkeerde kleur fonteinkastje besteld. Na ontvangst heb ik telefonisch contact opgenomen en t was geen enkel probleem om om te ruilen. Binnen een paar dagen had ik t juiste kastje binnen! Heel erg bedankt!

Deze klant beveelt ons aan

Ron

Baarn

20-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

snelle bezorging en service gericht

Ze nemen de tijd om mee te denken. Op verzoek worden deelbestellingen direct met pakketservice binnen 24u bezorgd. Goeie prijzen.

Deze klant beveelt ons aan

Joost

Hengelo

19-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Correcte service met deskundige uitleg.

Deskundige uitleg over de producten met vervolgens een snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Groeneveld

Leeuwarden

19-03-2020

Radiatorxxl.nl

6

Afgeleverd op tijd maar aansluiting matieraal vergeten

Het aansluiting matieraal stond op de pak Bon maar was niet met de drie radiators op de vracht wagen . Neemant wist er iets van . Naar buitenpost gereden 7 uur S’morgens en telefoontjes was het nooit gestuurd en ook niet door gegeven dat het niet gestuurd was. Ik had een installateur in huis dus spoed nodig . heb ik uw bestelling unelereed en ergens anders gekockt .

Marcel masselink

Harbrinkhoek

18-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top

Prima geregeld allemaal

Deze klant beveelt ons aan

Kitty

Helmond

17-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Mooie kolomkast

Snelle levering, kolomkast van goeie kwaliteit. Ik b en er heel tevreden mee. Makkelijk om in elkaar te zetten.

Deze klant beveelt ons aan

Eef

Dalmsholte

17-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima ga zo door!

Snel en voldoet aan de verwachting

Deze klant beveelt ons aan

Jan

IJsselstein

17-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekende levering

Douchekop+nieuwe slang besteld (Grohe), omdat de oude douchekop bij de aanhechting ad slang was afgebroken. Levering zeer snel en in correcte verpakking uitgevoerd. Heel blij met deze nieuwe waterbesparende douchekop!

Deze klant beveelt ons aan

Jeffrey

Weesp

16-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

snelle levering en goed product

snelle levering en goed product

Deze klant beveelt ons aan

M.

Breda

15-03-2020

Badkamerxxl.nl

5

Bestelde product heeft andere naam

De door mij bestelde Jay Instamat verwarming werd geleverd onder de naam Iconic Nordic Rooms. Voor mij als consument lastig te beoordelen of dit hetzelfde product is of een zgn. “Kloon”. Wel de Instamat Jay prijs betaald.... Het zou duidelijker zijn het product onder de juiste naam te verkopen.

Maarten

Beringen

15-03-2020

Badkamerxxl.nl

8

Vlotte service

Er was een probleem met het ontvangen product maar zonder problemen de volgende dag al een vervanging ontvangen. Zeer tevreden van de service.

Deze klant beveelt ons aan

Alexa

Woerden

15-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

Goed geholpen na schade product door chauffeur

Toen ons nieuwe toilet werd bezorgd, scheurde de doos in de hand van de chauffeur en viel de pot in stukken op de grond. Deze had hier helaas geen melding van gemaakt bij leverancier. Gelukkig werd naar ons direct een nieuw toilet gestuurd, nadat ik had gebeld en verteld wat er was voorgevallen. Een dag later alsnog een onbeschadigd toilet mogen ontvangen. Top!

Deze klant beveelt ons aan

A.

meijer

14-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Erg goede ervaring

Goede duidelijke communicatie, goed bereikbaar en prijs/kwaliteit in orde!

Deze klant beveelt ons aan

Famzijl

Naaldwijk

12-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Fantastisch

Keurige bezorging netjes gemeld per mail in 2 leveringen dus 2 verschillende chauffeurs maar keurig op dezelfde dag geleverd en netjes 30 minuten vooraf belden ze dat ze de spullen eraan kwamen. De spullen keurig geleverd zonder mankementen. Aardige chauffeurs. Duidelijke communicatie over de bestelling en levering,

Deze klant beveelt ons aan

Rob van Loon

Ommen

12-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snel en compleet geleverd.

Prima website, je kunt goed zoeken, veel keus met goede specificaties. Scherpe prijzen. Het bestel- en leverproces verliep makkelijk en snel. Goede voortgangsinformatie over de levering van de artikelen.

Deze klant beveelt ons aan

Marise

Moordrecht

12-03-2020

Radiatorxxl.nl

10

Alles perfect geregeld en duidelijke communicatie

Ik heb echt nergens iets op aan te merken. Bestellen ging makkelijk en vervolgens word je keurig op de hoogte gehouden van je bestelling. Mijn bestelling was eerder beschikbaar uiteindelijk. Ook hier kreeg ik netjes bericht van of ik het product ook eerder wilde ontvangen en zo ja, wanneer ik het wilde ontvangen. Echt een aanrader om hier iets te bestellen!

Deze klant beveelt ons aan

Koos

Middelburg

11-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Badkamerxxl doet gewoon wat ze beloven

Een nieuwe Grohe wastafelkraan besteld en die was mooi op tijd binnen, en nog voordelig ook. Prima service maar dat wist ik al.

Deze klant beveelt ons aan

Geer

Beuningen

11-03-2020

Radiatorxxl.nl

9

Het bestelde wordt volgens afspraak op tijd geleverd.

Op de website is gemakkelijk te vinden wat je zoekt. Dan wordt een voorstel gedaan welke onderdelen daar eventueel bij nodig zijn. Vervolgens wordt alles op tijd geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Erik

Bussum

11-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima, Snelle levering, Keurige afhandeling.

Prima, Snelle levering, Keurige afhandeling.

Deze klant beveelt ons aan

Dick

Groningen

11-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering. Uitstekende service

Dank zij goede contacten bij Badkamer Xxl altijd persoonlijke en uitstekende service

Deze klant beveelt ons aan

Lucie

Velserbroek

10-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

Perfect

Hebben mij zeer goed te woord gestaan en geholpen .Chapeau!!!!

Deze klant beveelt ons aan

h

kasterlee

8-03-2020

Badkamerxxl.be

10

zeer goed

Zeer snelle levering . de goederen voldoen volledig aan beschrijving . Zeer mooie kwaliteit . Zullen zeker nog beroep doen op badkamerxxl

Deze klant beveelt ons aan

L

Dronrijp

7-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top service!

Beschadigde douche vloer ontvangen. Mail met foto gestuurd naar service afdeling. Paar uurtjes later al een telefoontje met oplossing. Dag later oude vloer opgehaald door vervoerder en een kwartier later via een andere leverancier/vervoerder een nieuwe ontvangen.

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen

Haarlem

7-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

Vlotte levering tegen een scherpe prijs

Eenvoudig bestelproces op de website, snel geleverd en een scherpe prijs. Kortom, ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Deze klant beveelt ons aan

Kees

Arnhem

6-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top service.

We hadden een douchekop besteld die niet voldeed. Men is zeer coulant geweest met het ruilen voor een passend alternatief! Echt klasse.

Deze klant beveelt ons aan

COK HOOGENES

TER AAR

5-03-2020

Badkamerxxl.nl

7

goed en netjes geleverd

goed geleverd volgens afspraak

Deze klant beveelt ons aan

Mart Nafzger

Maastricht

5-03-2020

Badkamerxxl.nl

7

jullie snel gevonden op basis van EAN nummer dat ik als zoek functie ingaf

kon constateren dat jullie zeer prijsgunstig waren, snel konden leveren en de site maakte een betrouwbare indruk

Deze klant beveelt ons aan

Wout

Ede

4-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle en correcte levering

Zal snel weer zaken met ze doen

Deze klant beveelt ons aan

Jo

Rotterdam

4-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

Snelle bezorging en goede service

Goede service en een snelle bezorging van de kraan.

Deze klant beveelt ons aan

W. kroon

Maastricht

3-03-2020

Badkamerxxl.nl

9

Geweldig !!

Ook al op de Google review geschreven hoe tevreden ik ben. Ben geen internet koper omdat ik zoveel slechte verhalen hoor hierover , ben nog van de generatie die persoonlijke service in een winkel op prijs stelt. Maar aangezien ik snel een aantal zaken nodig had ,en badkamerxxl deze als enige had toch maar eens gekochte via internet. Ik was helemaal verbaasd over de snelle afhandeling en telefonisch service en meedenken, in een woord geweldig, chapeau en ik zal als ik nog eens spullen voor badkamer, sanitair nodig heb dit via dit bedrijf doen. Beveel het iedereen aan.!! mvrgr W.Kroon Maastricht

Deze klant beveelt ons aan

DF

Tricht

2-03-2020

Badkamerxxl.nl

10

Geweldige service, snelle aflevering, prima prijs.

Wat een geweldige winkel deze badkamerxxl. Alles wat we wilden bestellen was meteen leverbaar. Was nog iets vergeten te bestellen. Dit werd tegelijkertijd met een andere bezorgdienst op dezelfde dag verzonden. Klasse! Bestelling plaatsen: hoe simpel kan het zijn. Gebruik van de chat liep als een fluitje. Contact per e-mail werd snel en correct beantwoord.. Aflevering was correct en op de vooraf aangegeven tijd. Al met al: zeer positief! Aanrader.

Deze klant beveelt ons aan

Decide

Eindhoven

28-02-2020

Badkamerxxl.nl

9

Direct geleverd prima prijs

Goede duidelijke website artikel geleverd zoals omschreven. En de volgende dag al bezorgd. Ook de prijs waar niemand aan kon tippen

Deze klant beveelt ons aan

Bert

Gorinchem

27-02-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Prima

Deze klant beveelt ons aan

Stef de Haas

Almere

26-02-2020

Radiatorxxl.nl

10

Uitstekende service

Goede prijs, snelle levering. Toen bij het uitpakken bleek dat een onderdeel beschadigd was werd dit supersnel vervangen. Uitstekende service, aanrader

Deze klant beveelt ons aan

Wasser

Venlo

26-02-2020

Badkamerxxl.nl

9

Zeer snelle levering en kwaliteit

Veel keus en omschrijvingen komen overeen met het product.

Deze klant beveelt ons aan

Rob Monsma

Rotterdam

25-02-2020

Badkamerxxl.nl

6

Goed en snel geleverd

De levering komt vaak van meerdere transport bedrijven in de ochtend de douchebak en in de middag de syphon vind ik minder als je er mee moet beginnen , kost mij geld als ondernemer

Deze klant beveelt ons aan

Gilles

Ritthem

25-02-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Iets goedkoper dan in een winkel

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen