Prijs

tot

Maximale levertijd

Verticale radiatoren

Verticale radiatoren zijn smalle hoge radiatoren die in ruimtes worden toegepast waar geen brede wandruimte voor standaard horizontale radiatoren is, maar wel een hoge warmteafgifte nodig is. Verticale radiatoren worden vaak toegepast in de badkamer, hal of keuken. Ook in de woonkamer, bijvoorbeeld naast een raam, kan een hoge radiator uitkomst bieden. Een verticale radiator biedt veel design en comfort en is beschikbaar in vele afmetingen.

...

Lees meer informatie en advies over Verticale radiator

Advies over Verticale radiator

Populair zijn de Vertical series van Thermrad. De Thermrad Vertical Compact zijn de standaard geribbelde radiatoren. Wilt u radiator met een mooie vlakke voorplaat? Dan adviseren we je om de Thermrad Vertical Plateau in overweging te nemen.

Materialen

In Nederland worden de meeste radiatoren gemaakt van staal. Staal is sterk, onderhoudsarm materiaal wat veel warmte geleidt. Wil je wat anders dan anders of kiest u meer voor design? Dan kun je kiezen uit onze aluminium of onze hoge kwaliteit RVS radiatoren.

Verschillende verticale radiatoren

Ons assortiment biedt verschillende radiatoren voor verschillende ruimtes en toepassingen:

  • Badkamerradiatoren
  • Verticale (geribbelde) paneelradiatoren
  • Verticale radiatoren met vlakke voorplaat
  • Verticale designradiatoren

Verticale radiator aansluiten

Verticale radiatoren worden vaak met een middenonderaansluiting aangesloten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een aansluitset met H-blok en thermostaatknop in 1. Daarbij kies je uit recht of haaks, 1/2" of 3/4".

Bereken uw capaciteit

Het is van tevoren belangrijk om te weten hoeveel vermogen je nodig hebt. Op basis daarvan kun je bepalen hoeveel radiatoren, welke afmetingen en welke types daar op aansluiten. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen