Lengte in cm

tot

Hoogte in cm

tot

Type
Vermogen in W

tot

Aantal standaard aansluitingen
Prijs

tot

Maximale levertijd
Geschikt voor vochtige ruimte

Horizontale vlakke radiatoren

Waar vroeger de radiator enkel een functionele functie had zijn radiatoren steeds meer een eyecatcher in de ruimte. Ook populair zijn daarin de horizontale radiatoren met een vlakke voorplaat. Deze vlakke radiatoren worden inclusief zijbekleding, bovenrooster en voorplaat geleverd.

...

Lees meer informatie en advies over Horizontale vlakke radiatoren

453 Artikelen
Filters

Advies over Horizontale vlakke radiatoren

Standaard radiatoren zijn verkrijgbaar in de volgende types:

  • Type 11
  • Type 20
  • Type 21
  • Type 22
  • Type 33

Wil je weten wat de verschillen tussen de types zijn? Lees dan ons blogbericht over verschillende type radiatoren.

Radiator met vlakke voorplaat

Een radiator met vlakke voorkant heeft dezelfde eigenschappen en aansluitingen als een standaard paneelradiator, alleen is de afwerking van de voorkant anders.

De meest populaire en gangbare vlakke radiatoren zijn de Super 8 Plateau radiatoren van Thermrad. Deze zijn voorzien van 4 zij-aansluitingen en 4 onderaansluitingen. Hier kom je qua aansluitingen altijd uit de voeten. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding erg sterk. Ook Flatline radiatoren van Vasco beschikken over een vlakke voorplaat. Uniek aan deze radiatoren is de extra coating die corrosie en roest tegen gaat. 

Bereken uw capaciteit

Het is van tevoren belangrijk om te weten hoeveel vermogen je nodig hebt. Op basis daarvan kun je bepalen hoeveel radiatoren, welke afmetingen en welke types daar op aansluiten. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen