Lengte in cm

tot

Hoogte in cm

tot

Type
Vermogen in W

tot

Aantal standaard aansluitingen
Prijs

tot

Maximale levertijd

Standaard horizontale radiatoren

De standaard horizontale radiatoren zijn de meest voorkomende type radiatoren die in het huis voor komen. Kenmerkend zijn de geribbelde voorkant en de hoge warmteafgifte. Een standaard horizontale radiator wordt gebruikt in droge ruimtes zoals de woonkamer en slaapkamer.

...

Lees meer informatie en advies over Standaard horizontale radiatoren

1408 Artikelen
Filters

Advies over Standaard horizontale radiatoren

Standaard radiatoren zijn verkrijgbaar in de volgende types:

  • Type 11
  • Type 20
  • Type 21
  • Type 22
  • Type 33

Wil je weten wat de verschillen tussen de types zijn? Lees dan ons blogbericht over verschillende type radiatoren.

Ons assortiment van deze radiatoren zijn van de merken Brugman, Henrad en Thermrad. De meest verkochte radiator is de Compact 4 radiator van Thermrad. Dit zijn de beste prijs/kwaliteit radiatoren met 4 zij-aansluitingen.

Gebruik in natte ruimtes?

Heb je een radiator nodig die vochtbestendig is voor bijvoorbeeld de badkamer of een ongeïsoleerde garage? Dan kom je uit bij de Thermrad Super 8 Verzinkt, Henrad Sanirad en de Brugman Standaard Verzinkt. Deze radiatoren hebben een extra verzinkte coating, wat corrosie en roest voorkomt.

Radiator met vlakke voorkant?

Wil je geen standaard radiator maar een radiator met mooi vlakke afgewerkte voorkant? Bekijk dan onze radiatoren met vlakke voorkant. Deze zijn qua kwaliteit identiek, maar vallen qua prijs hoger uit.

Aansluiting van een geribbelde radiator

De meeste geribbelde radiatoren beschikken over 4 zij-aansluitingen 1/2". Heb je specifiek een onderaansluiting nodig? Dan adviseren we je om naar de Super 8 Compact van Thermrad te kijken. Deze radiator beschikt over 8 aansluitingen, waarvan 4 zij-aansluitingen en 4 onderaansluitingen.

Bereken uw capaciteit

Het is van tevoren belangrijk om te weten hoeveel vermogen je nodig hebt. Op basis daarvan kun je bepalen hoeveel radiatoren, welke afmetingen en welke types daar op aansluiten. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen