Lengte in cm

tot

Hoogte in cm

tot

Type
Vermogen in W

tot

Aantal standaard aansluitingen
Prijs

tot

Maximale levertijd
Diepte in cm

tot

Met zijbekleding
Geschikt voor vochtige ruimte

Horizontale radiatoren

Horizontale radiatoren zijn de meest voorkomende radiatoren en zijn geschikt in elke ruimte. De meest gebruikte ruimtes zijn de woonkamer, slaapkamer, badkamer en de hal. De meeste horizonale radiatoren worden gemaakt van staal. We hebben ook enkele alumiunium radiatoren.

...

Lees meer informatie en advies over Horizontale radiator

15829 Artikelen
Filters

Advies over Horizontale radiator

Verschillende horizontale radiatoren

Ons assortiment bestaat uit verschillende horizontale radiatoren. Hier onder een kort overzicht van de verschillende soorten:

  • Standaard paneelradiatoren (meest verkocht)
  • Paneelradiatoren met vlakke voorplaat

We bieden u radiatoren van alle bekende merken zoals Thermrad, Henrad, Brugman (binnenkort) en Vasco. Daarnaast is elk type radiator verkrijgbaar in verschillende lengte- en hoogtematen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende types. We bieden onder andere de types:

  • Type 11 radiatoren
  • Type 20 radiatoren
  • Type 21 radiatoren
  • Type 22 radiatoren
  • Type 33 radiatoren

Plaatsing in vochtige ruimtes?

Wilt u een horizontale radiator plaatsen in een vochtige ruimte zoals een badkamer of een ongeisoleerde garage? Dan bent u op zoek naar een radiator die een extra vocht- en corrosie behandeling heeft ondergaan. Een voorbeeld van deze radiatoren zijn de Thermrad Super 8 Verzinkt en de Henrad Sanirad.

Aansluiten van een horizontale paneelradiator

Standaard worden de meeste horizontale radiatoren met 4 x 1/2" zij-aansluitingen geleverd. Het meest gangbare model is de Thermrad Compact 4 Plus. Wenst u een horizontale radiator met onderaansluitingen? Dan bent u op zoek naar de Thermrad Super 8 Compact. Deze radiator beschikt over 4 onderaansluitingen én 4 zij-aansluitingen.

We geven bij ieder product de bijpassende koppel- en aansluitmaterialen aan die u mee kunt bestellen.

Bereken uw capaciteit

Het is van tevoren belangrijk om te weten hoeveel vermogen je nodig hebt. Op basis daarvan kun je bepalen hoeveel radiatoren, welke afmetingen en welke types daar op aansluiten. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen