4947 klanten beoordelen ons met een 9.1

Gratis bezorging vanaf 50,-

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  We zijn verhuisd!

  Inge

  Geschreven door: Inge

  13 February 2019

  We zijn verhuisd!
  Reacties

  Afgelopen 2 jaar zijn we erg hard gegroeid en daarom was het ook tijd om te groeien met ons kantoor. We zijn van ons kantoor in een woonwijk, wat voorheen een sportschool was, verhuisd naar de rand van Buitenpost. We merkten dat we toe waren aan meer ruimte. Meer ruimte voor ons personeel, maar ook meer ruimte voor ons magazijn. Voorheen was het magazijn van BadkamerXXL en RadiatorXXL een kilometer rijden van ons pand. En nu hebben we de luxe om met een paar stappen in het magazijn te staan!

  Creativework Projectxxl trap

  Naast ons nieuwe kantoor hebben wij nu dus ook ons magazijn ‘aan huis’. Het nieuwe pand is voorzien van prachtige en inspirerende ruimtes. Het is een plek waar stoere, industriële details en oude elementen elkaar versterken. De zwarte kozijnen, betonnen vloer en houten elementen vormen een mooi contrast bij de kleurrijke Perzische tapijten die door het kantoor verspreid liggen en het kunstwerk in onze vergaderruimte.

  We hebben onze spullen ingepakt en de plek waar we een aantal mooie jaren hebben gehad achter ons gelaten. Na maanden bouwen en een flinke dag verhuizen hebben wij sinds maandag 11 februari ons nieuwe stekje ingenomen. En het voelt goed! Op naar heel veel prachtige jaren op deze inspirerende locatie. 

  kantoor projectxxl . Projectxxl kantoor

  Met een nieuw pand en meer ruimte krijgen we nog meer inspiratie voor mooie ideeën. Er is veel ruimte voor brainstormsessies, vergaderruimtes, stilteruimtes en een aantal zitjes met mooi uitzicht voor de afwisseling van de vaste werkplek. Zo kunnen wij nog geconcentreerder werken aan het beste eindresultaat voor onze webshops en onze klanten.

  Ons pand is gelegen op het industrieterrein in Buitenpost. Wij kijken tegen de ‘sky-line’ van Buitenpost aan en zien een aantal keer per uur de trein tussen Buitenpost en Groningen voorbij gaan.

  Wij zijn al volop aan het werk vanuit het nieuwe kantoor. Ondertussen worden de laatste puntjes nog op de i gezet. Het nieuwe adres is Newtonstraat 18. 9285 XX te Buitenpost. Ben je nieuwsgierig geworden naar het nieuwe pand? De koffie staat altijd klaar!

  Hieronder alvast een sfeerimpressie van onze nieuwe plek!

  ProjectXXL kantoorruimte buitenpost

  Projectxxl badkamerxxl magazijn

  Projectxxl CreativeWork vergaderzaal

  Projectxxl badkamerxxl kantoorruimte

  Projectxxl creativework nieuw kantoor

  Creativework Projectxxl kantoor vergaderen

  0 Reacties op "We zijn verhuisd!"

  *
  *
  Productenvergelijker 0
  Openen