Hoogte in cm

tot

Lengte in cm

tot

Vermogen in W

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Aantal standaard aansluitingen
Met middenonder aansluiting

Verticale vlakke radiatoren

In ons aanbod bevinden zich verschillende soorten verticale radiatoren met een vlak paneel. Wij bieden oa. de merken Brugman, Henrad en Thermrad aan. Doordat deze radiatoren een vlak paneel hebben zien ze er strak uit en passen dan ook prima in een modern interieur.

...

Lees meer informatie en advies over Verticale vlakke radiatoren

124 Artikelen
Filters

Advies over Verticale vlakke radiatoren

Waar kun je verticale radiatoren toepassen?

Eigenlijk kun je deze soort radiatoren overal in huis toepassen hoewel ze het meest worden toegepast op plaatsen waar weinig wandruimte is. Door de hoge warmte afgifte zijn deze verticale radiatoren bijzonder geschikt voor ruimtes zoals een hal of keuken omdat dat vaak ruimtes zijn waar beperkte wandruimte aanwezig is.

Aansluitmogelijkheden verticale radiatoren

De radiator wordt verticaal gemonteerd waardoor je de mogelijkheid hebt om de aansluitingen boven of onder te plaatsen. Op de productpagina van elke radiator heb je de mogelijkheid om de juiste aansluitset te selecteren en direct mee te bestellen, op deze manier weet je zeker dat je altijd de juiste aansluitset bij een radiator besteld.

Bereken uw capaciteit

Het is van tevoren belangrijk om te weten hoeveel vermogen je nodig hebt. Op basis daarvan kun je bepalen hoeveel radiatoren, welke afmetingen en welke types daar op aansluiten. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen