0
  Je winkelwagen is leeg
  Hoogte in cm

  tot

  Lengte in cm

  tot

  Vermogen in W

  tot

  Prijs

  tot

  Maximale levertijd
  Aantal standaard aansluitingen
  Met middenonder aansluiting

  Verticale vlakke radiatoren

  In ons aanbod bevinden zich verschillende soorten verticale radiatoren met een vlak paneel. Wij bieden oa. de merken Brugman, Henrad en Thermrad aan. Doordat deze radiatoren een vlak paneel hebben zien ze er strak uit en passen dan ook prima in een modern interieur.

  Lees meer informatie en advies over Verticale vlakke radiatoren

  124 Artikelen
  Filters

  Advies over Verticale vlakke radiatoren

  Waar kun je verticale radiatoren toepassen?

  Eigenlijk kun je deze soort radiatoren overal in huis toepassen hoewel ze het meest worden toegepast op plaatsen waar weinig wandruimte is. Door de hoge warmte afgifte zijn deze verticale radiatoren bijzonder geschikt voor ruimtes zoals een hal of keuken omdat dat vaak ruimtes zijn waar beperkte wandruimte aanwezig is.

  Aansluitmogelijkheden verticale radiatoren

  De radiator wordt verticaal gemonteerd waardoor je de mogelijkheid hebt om de aansluitingen boven of onder te plaatsen. Op de productpagina van elke radiator heb je de mogelijkheid om de juiste aansluitset te selecteren en direct mee te bestellen, op deze manier weet je zeker dat je altijd de juiste aansluitset bij een radiator besteld.

  Bereken uw capaciteit

  Het is van tevoren belangrijk om te weten hoeveel vermogen je nodig hebt. Op basis daarvan kun je bepalen hoeveel radiatoren, welke afmetingen en welke types daar op aansluiten. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw situatie.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen