Serie
Prijs

tot

Maximale levertijd

Vasco radiatoren & verwarmingselementen

Voor een radiator of aansluitingsmateriaal van het merk vasco zit je goed bij RadiatorXXL. Hier bestaat het assortiment namelijk uit verschillende radiatoren en aansluitingen die jouw badkamer of keuken van voldoende warmte en comfort voorzien. Je kunt de keuze maken uit horizontale - of verticale radiatoren of aansluitmateriaal voor radiatoren.

...

Lees meer informatie en advies over Vasco radiator

17865 Artikelen
Filters

Advies over Vasco radiator

Vasco radiatoren

De tijdloze Vasco radiatoren zijn superieur op het gebied van design. De radiatoren zijn ontworpen vanuit een lang termijn visie. Elk onderdeel is in het ontwerpproces nauwkeurig bestudeerd. De ingetogen neutrale style maakt dat de radiator in elke ruimte of interieur geïntegreerd kan worden. Dit zonder enige style afbreuk. Vasco is met de Beams serie in 2014 ook bekroond met de Red Dot Award 2014.

Naast top design, kun je de Vasco radiator ook hoogstaande kwaliteit verwachten. Een Vasco radiator heeft een optimale warmteafgifte. Vasco geeft 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Vasco kent een groot assortiment van radiatoren, waardoor voor elke ruimte een geschikte radiator te vinden is.
De radiatoren met een vlak voorpaneel zijn bij Vasco het populairst. Bij de horizontale radiatoren is dit de Vasco Flatline serie. Bij de verticale radiatoren is dit de Vasco Niva serie. Ontdek het brede assortiment.

Bij het kopen van een Vasco radiator, is het noodzakelijk om vooraf de benodigde capaciteit (watt) te berekenen. Naast de inhoud van de betreffende ruimte (lengte x breedte x hoogte) moet u rekening houden met isolatie (muurisolatie / glas) en de beschikbare ruimte voor de radiator. 
Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, bel 0511 700 213.

Paneelradiatoren in verschillende types

Vasco heeft een aantal populaire paneelradiatoren uit de Flatline serie en daar horen een aantal types bij. De types zijn:

  • Vasco Flatline type 21
  • Vasco Flatline type 22
  • Vasco Flatline type 33

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen