iDeal


iDEAL is dé betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meewerken. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw bestelling afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
 • iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
 • Controle en overzicht op de betaling
 • Snellere betaling en dus snellere levering van jouw bestelling

Creditcard


Je kunt bij ons gerust betalen met een creditcard. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betalingsprovider Buckaroo. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

De creditcards die je kunt gebruiken zijn:

 • Mastercard
 • Visa
 • V-Pay
 • eMeastro

Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.

Achteraf betalen


AfterPay voert voor Radiatorxxl.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Je kunt bij Radiatorxxl.nl betalen met een digitale factuur tot de volgende bedragen:

 • Tot € 2500 voor nieuwe & bekende Afterpay klanten
Lukt betalen met AfterPay niet?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hier zijn een paar mogelijkheden waardoor het niet lukt om te betalen met AfterPay:

 • AfterPay voert een volledige gegevenscontrole uit. Het kan zijn dat AfterPay op grond van deze gegevens heeft besloten dat je niet gebruik mag maken deze dienst.
 • Het kan zijn dat je voor een te hoog bedrag hebt besteld. AfterPay hanteert een maximaal bedrag voor een order (€ 2500). Je kunt nu kiezen om voor een lager bedrag te bestellen en de rest via een andere betaalmethode te betalen.
 • Misschien heb je voor onder de € 2500,- besteld, maar lukt het nog steeds niet. Het kan zijn dat je nog een andere order open hebt staan in AfterPay. Betaal eerst die orders af, dan kun je weer een nieuwe order plaatsen via AfterPay.

In alle gevallen kun je natuurlijk altijd nog het product betalen met een andere betaalmethode, bijvoorbeeld met iDeal.

Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag!
Achteraf betalen bij groter totaalbedrag dan € 2500,-?

Wil je achteraf pas betalen, maar heb een totaalbedrag van meer dan € 2500,-? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Handmatige bankoverschrijving


Kies je voor betalen met een bankoverschrijving, dan ontvang je een e-mail van Buckaroo Online Payment Services. Buckaroo verwerkt de betalingen voor Radiatorxxl.nl. In de e-mail van Buckaroo vind je een uniek betaalkenmerk die je bij jouw bankoverschrijving dient te vermelden. Zo kunnen wij de betaling koppelen aan jouw order. Wanneer het totaalbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt jouw order verder verwerkt.

Productenvergelijker 0
Openen